Апарати за Притисок

  Сите брендови

  Прикажувам 1–16 од 48 резултати

  Sendo Economy Апарат за мерење притисок (надлактица)
  3040 Reviews, 4.7 average star rating
  Effective price 12.83
  Place Holder
  SKU: APARAT55 Категорија Ознака:
  Geratherm Tensio Control Апарат за мерење притисок (зглоб)
  3040 Reviews, 4.7 average star rating
  Effective price 12.83
  Place Holder
  Geratherm Active Control Апарат за мерење притисок (зглоб)
  3040 Reviews, 4.7 average star rating
  Effective price 12.83
  Place Holder
  SKU: APARAT49 Категорија Ознака:
  AURON TMB 1117 – Апарат за мерење на притисок
  3040 Reviews, 4.7 average star rating
  Effective price 12.83
  Place Holder
  SKU: APARAT50 Категорија Ознака:
  AEG BMG 5610 Аапрат за мерење притисок (зглоб)
  3040 Reviews, 4.7 average star rating
  Effective price 12.83
  Place Holder
  SKU: APARAT41 Категорија
  Sendo ADVANCE 3 Апарат за мерење притисок (надлактица)
  3040 Reviews, 4.7 average star rating
  Effective price 12.83
  Place Holder
  SKU: APARAT48 Категорија Ознака:
  AURON TMB 1112 – Апарат за мерење на притисок (Надлактица)
  3040 Reviews, 4.7 average star rating
  Effective price 12.83
  Place Holder
  SKU: APARAT36 Категорија Ознака:
  Bokang Апарат за Мерење на Притисок со Течни Кристали
  3040 Reviews, 4.7 average star rating
  Effective price 12.83
  Place Holder
  SKU: APARAT51 Категорија Ознака:
  AEG 5612 Аапрат за мерење притисок (надлактица)
  3040 Reviews, 4.7 average star rating
  Effective price 12.83
  Place Holder
  SKU: APARAT21 Категорија Ознака:
  Bokang Дигитален Апарат за Мерење на Притисок
  3040 Reviews, 4.7 average star rating
  Effective price 12.83
  Place Holder
  SKU: OMRONA11 Категорија Ознака:
  Omron M3 Comfort Апарат за мерење притисок (надлактица)
  3040 Reviews, 4.7 average star rating
  Effective price 12.83
  Place Holder
  SKU: APARAT40 Категорија Ознака:
  Sendo SMART Апарат за мерење притисок (зглоб)
  3040 Reviews, 4.7 average star rating
  Effective price 12.83
  Place Holder
  SKU: APARAT62 Категорија Ознака:
  ROMED ANEROID апарат со стетоскоп
  3040 Reviews, 4.7 average star rating
  Effective price 12.83
  Place Holder
  SKU: CITIZE14 Категорија Ознака:
  CITIZEN апарат за притисок за НАДЛАКТИЦА *CH456*
  3040 Reviews, 4.7 average star rating
  Effective price 12.83
  Place Holder
  SKU: APARAT20 Категорија
  Bokang Апарат за Мерење на Притисок со Манометар
  3040 Reviews, 4.7 average star rating
  Effective price 12.83
  Place Holder
  Omron М6 Comfort Апарат за мерење притисок (надлактица)
  3040 Reviews, 4.7 average star rating
  Effective price 12.83
  Place Holder
  Kiwi Chat

  WhatsApp

  Facebook Messenger

  Instagram

  Испорака во Скопје правиме истиот ден за нарачките реализирани до 10ч. Во спротивно испорачуваме следниот ден. Испораката вон Скопје е +1 ден. Цена на испорака во Скопје е 45 денари, вон Скопје е 100 денари. Поради мерките за здравствена безбедност што се во сила за заштита на нашите вработени, може да се случи благо доцнење со испораката надвор од Скопје. Благодарни сме за вашето трпение.
  Моја нарачка
  Сешуте немате нарачка

  Looks like you haven't made a choice yet.