Четки за Заби

  Brands

  Showing all 22 results

  • Colgate Extra Clean Четка за Заби, 2

   Colgate Extra Clean Четка за Заби, 2

   70 ден Продадено! Извести ме
  • CURAPROX CTC 203 Чистач за јазик „duo-pack“ (два во пакување), 2

   CURAPROX CTC 203 Чистач за јазик „duo-pack“ (два во пакување), 2

   340 ден Купи ONLINE +
  • CURAPROX Sensitive 3960 supersoft 3 pack (три во пакување) четки за заби, 3

   CURAPROX Sensitive 3960 supersoft 3 pack (три во пакување) четки за заби, 3

   710 ден Купи ONLINE +
  • Sensodyne Medium Четка за Заби

   Sensodyne Medium Четка за Заби

   207 ден Продадено! Извести ме
  • CURAPROX Sensitive 3960 supersoft четка за заби, 1

   CURAPROX Sensitive 3960 supersoft четка за заби, 1

   290 ден Купи ONLINE +
  • Colgate 360 Четка за Заби

   Colgate 360 Четка за Заби

   256 ден Продадено! Извести ме
  • Colgate Classic Deep Clean Четка за Заби

   Colgate Classic Deep Clean Четка за Заби

   33 ден Продадено! Извести ме
  • CURAPROX 4260 Детска четка за заби (за млечна дентиција), 1

   CURAPROX 4260 Детска четка за заби (за млечна дентиција), 1

   295 ден Купи ONLINE +
  • CURAPROX Sensitive 1560 supersoft четки за заби, 3

   CURAPROX Sensitive 1560 supersoft четки за заби, 3

   710 ден Купи ONLINE +
  • CURAPROX Sensitive 5460 ultra soft четка за заби, 1

   CURAPROX Sensitive 5460 ultra soft четка за заби, 1

   290 ден Купи ONLINE +
  • CURAPROX CS 1006 Sensitive single & sulcular 6mm (соло техника) четка за заби, 1

   CURAPROX CS 1006 Sensitive single & sulcular 6mm (соло техника) четка за заби, 1

   305 ден Купи ONLINE +
  • CURAPROX CPS Prime, Perio, Soft Implant Интердентални четкички (рефили) - 5 во пакување + држач UHS 450, 5+1

   CURAPROX CPS Prime, Perio, Soft Implant Интердентални четкички (рефили) – 5 во пакување + држач UHS 450, 5+1

   440 ден Купи ONLINE +
  • CURAPROX 5460 ultra soft со V засек (за пациенти со фиксни ортодонтски апарати) четка за заби, 1

   CURAPROX 5460 ultra soft со V засек (за пациенти со фиксни ортодонтски апарати) четка за заби, 1

   300 ден Купи ONLINE +
  • CURAPROX Sensitive 1560 soft четка за заби, 1

   CURAPROX Sensitive 1560 soft четка за заби, 1

   290 ден Купи ONLINE +
  • CURAPROX CS 1009 Sensitive single & sulcular 9mm (за пациенти со фиксни ортодонтски апарати) четка за заби, 1

   CURAPROX CS 1009 Sensitive single & sulcular 9mm (за пациенти со фиксни ортодонтски апарати) четка за заби, 1

   305 ден Купи ONLINE +
  • CURAPROX Sensitive 5460 ultra soft 3 pack (три во пакување) четки за заби, 3

   CURAPROX Sensitive 5460 ultra soft 3 pack (три во пакување) четки за заби, 3

   710 ден Купи ONLINE +
  • CURAPROX СЕТ ЗА ПАТУВАЊЕ: четка CS5460, паста BE YOU 10ml и интердентални четкички CPS Prime 07 и CPS 09, сет

   CURAPROX СЕТ ЗА ПАТУВАЊЕ: четка CS5460, паста BE YOU 10ml и интердентални четкички CPS Prime 07 и CPS 09, сет

   699 ден Купи ONLINE +
  • Colgate Четка за Заби за Деца

   Colgate Четка за Заби за Деца

   146 ден Купи ONLINE +
  • CURAPROX “pocket-set” интердентални четкички, држач UHS 450, 4xCPS(06,07,09,011) & кутија за чување, 5+1

   CURAPROX “pocket-set” интердентални четкички, држач UHS 450, 4xCPS(06,07,09,011) & кутија за чување, 5+1

   480 ден Купи ONLINE +
  • Teeth Cleaning Kit mk

   Teeth Cleaning Kit Четка за миење Заби

   ден Продадено! Извести ме
  • CURAPROX SMART Четка за заби за деца над 5 год. и возрасни, 1

   CURAPROX SMART Четка за заби за деца над 5 год. и возрасни, 1

   295 ден Купи ONLINE +
  • BABYDERM FINGER TOOTHBRUSH

   BABYDERM FINGER TOOTHBRUSH

   268 ден Купи ONLINE +

  Showing all 22 results