Орална Хигиена

Brands

Showing 1–52 of 105 results

 • Оралсепт раствор, 100мл

  Оралсепт раствор, 100мл

  163 ден Купи ONLINE +
 • SENSODYNE ADVANCE CLEAN 75 ml

  SENSODYNE ADVANCE CLEAN 75 ml

  275 ден Купи ONLINE +
 • CURAPROX PERIO PLUS+ PROTECT CITROX®/P-COMPLEX + 0,12% CHX

  CURAPROX PERIO PLUS+ PROTECT CITROX®/P-COMPLEX + 0,12% CHX

  498 ден Купи ONLINE +
 • CURAPROX CS 1009 Sensitive single & sulcular 9mm (за пациенти со фиксни ортодонтски апарати) четка за заби, 1

  CURAPROX CS 1009 Sensitive single & sulcular 9mm (за пациенти со фиксни ортодонтски апарати) четка за заби, 1

  305 ден Купи ONLINE +
 • PARADONTAX F 75 ml *PASTA*

  PARADONTAX F 75 ml *PASTA*

  275 ден Купи ONLINE +
 • Gengigel Спреј, 50мл

  Gengigel Спреј, 50мл

  802 ден Продадено! Извести ме
 • Sensodyne Fluoride Паста за Заби, 75мл

  Sensodyne Fluoride Паста за Заби, 75мл

  269 ден Купи ONLINE +
 • SENSODINE MULTI CARE 75 ml

  SENSODINE MULTI CARE 75 ml

  269 ден Купи ONLINE +
 • CURAPROX Sensitive 5460 ultra soft четка за заби, 1

  CURAPROX Sensitive 5460 ultra soft четка за заби, 1

  290 ден Купи ONLINE +
 • Chlorhexil Gingival Gel 0,20% Гел за Непца, 30мл

  Chlorhexil Gingival Gel 0,20% Гел за Непца, 30мл

  370 ден Купи ONLINE +
 • Colgate Extra Clean Четка за Заби, 2

  Colgate Extra Clean Четка за Заби, 2

  70 ден Продадено! Извести ме
 • Biodent Спреј за Уста, 15мл

  Biodent Спреј за Уста, 15мл

  147 ден Продадено! Извести ме
 • CURAPROX DF 834 Забен конец со ментол, 1

  CURAPROX DF 834 Забен конец со ментол, 1

  300 ден Купи ONLINE +
 • Listerine Fresh Burst Течност за Плакнење на Уста, 250мл

  Listerine Fresh Burst Течност за Плакнење на Уста, 250мл

  144 ден Купи ONLINE +
 • Dentipur Таблети за Чистење на Протези, 6

  Dentipur Таблети за Чистење на Протези, 6

  34 ден Продадено! Извести ме
 • Colgate Whitening Паста за Заби, 50мл

  Colgate Whitening Паста за Заби, 50мл

  60 ден Продадено! Извести ме
 • Прополис Дентален Гел за Возрасни, 20мл

  Фитофарм Прополис Дентален Гел за Возрасни, 20мл

  103 ден Купи ONLINE +
 • COREGA **STRONG** KREM 40 G

  COREGA **STRONG** KREM 40 G

  343 ден Купи ONLINE +
 • Chlorhexil Extra Течност за Плакнење на Уста, 250мл

  Chlorhexil Extra Течност за Плакнење на Уста, 250мл

  370 ден Купи ONLINE +
 • CURAPROX PERIO PLUS+ BALANCE CITROX®/P-COMPLEX + 0,05% CHX + 0,05% NaF

  CURAPROX PERIO PLUS+ BALANCE CITROX®/P-COMPLEX + 0,05% CHX + 0,05% NaF

  498 ден Купи ONLINE +
 • Colgate Propolis Паста за Заби, 100мл

  Colgate Propolis Паста за Заби, 100мл

  100 ден Продадено! Извести ме
 • Apimed Dent Спреј за Непца, 20мл

  Apimed Dent Спреј за Непца, 20мл

  260 ден Продадено! Извести ме
 • Dentipur Атхезивна Паста за Протези, 40мл

  Dentipur Атхезивна Паста за Протези, 40мл

  259 ден Купи ONLINE +
 • CURAPROX PERIO PLUS+ REGENERATE CITROX®/P-COMPLEX + 0,09% CHX + хијалур. киселина

  CURAPROX PERIO PLUS+ REGENERATE CITROX®/P-COMPLEX + 0,09% CHX + хијалур. киселина

  498 ден Купи ONLINE +
 • Истиснувач за Туби

  Истиснувач за Туби

  128 ден Продадено! Извести ме
 • CHLORHEXIL-F TOOTHPASTE 100 ml

  CHLORHEXIL-F TOOTHPASTE 100 ml

  370 ден Купи ONLINE +
 • Colgate Herbal Original Паста за Заби, 125мл

  Colgate Herbal Original Паста за Заби, 125мл

  151 ден Продадено! Извести ме
 • CURAPROX PERIO PLUS+ SUPPORT CITROX®/P-COMPLEX + 0,09% CHX + хијалур. киселина

  CURAPROX PERIO PLUS+ SUPPORT CITROX®/P-COMPLEX + 0,09% CHX + хијалур. киселина

  444 ден Купи ONLINE +
 • Sensodyne Classic Паста за Заби, 75мл

  Sensodyne Classic Паста за Заби, 75мл

  251 ден Продадено! Извести ме
 • Opamil Гел за Непца, 30мл

  Oramil Гел за Непца, 30мл

  284 ден Купи ONLINE +
 • Галапро Дентален Гел со Прополис за Деца, 30г

  Галапро Дентален Гел со Прополис за Деца, 30г

  62 ден Продадено! Извести ме
 • Афтекс гел, 20мл

  Афтекс гел, 20мл

  411 ден Продадено! Извести ме
 • Alpa Dent Спреј за Свеж Здив, 30мл

  Alpa Dent Спреј за Свеж Здив, 30мл

  130 ден Купи ONLINE +
 • BABYDERM FINGER TOOTHBRUSH

  BABYDERM FINGER TOOTHBRUSH

  268 ден Купи ONLINE +
 • CURAPROX SMART Четка за заби за деца над 5 год. и возрасни, 1

  CURAPROX SMART Четка за заби за деца над 5 год. и возрасни, 1

  295 ден Купи ONLINE +
 • Dentipur Таблети за Чистење на Протези, 30

  Dentipur Таблети за Чистење на Протези, 30

  198 ден Продадено! Извести ме
 • Fresh Breath Spray Спреј за Свеж Здив, 25мл

  Doctor’s Fresh Breath Spray Спреј за Свеж Здив, 25мл

  151 ден Купи ONLINE +
 • CURAPROX CTC 203 Чистач за јазик „duo-pack“ (два во пакување), 2

  CURAPROX CTC 203 Чистач за јазик „duo-pack“ (два во пакување), 2

  340 ден Купи ONLINE +
 • CURAPROX BE YOU микс сет Пастa за заби за белеење со помош на ензими. Шест вкусови една формула. Сетот содржи 6 пасти х 10мл + Curaprox CS5460 четка за заби

  CURAPROX BE YOU микс сет Пастa за заби за белеење со помош на ензими. Шест вкусови една формула. Сетот содржи 6 пасти х 10мл + Curaprox CS5460 четка за заби

  910 ден Купи ONLINE +
 • CURAPROX Sensitive 1560 supersoft четки за заби, 3

  CURAPROX Sensitive 1560 supersoft четки за заби, 3

  710 ден Купи ONLINE +
 • CURAPROX CS 1006 Sensitive single & sulcular 6mm (соло техника) четка за заби, 1

  CURAPROX CS 1006 Sensitive single & sulcular 6mm (соло техника) четка за заби, 1

  305 ден Купи ONLINE +
 • COREGA TABL. BIO 30

  COREGA TABL. BIO 30

  294 ден Продадено! Извести ме
 • CURAPROX 4260 Детска четка за заби (за млечна дентиција), 1

  CURAPROX 4260 Детска четка за заби (за млечна дентиција), 1

  295 ден Купи ONLINE +
 • CURAPROX Sensitive 3960 supersoft четка за заби, 1

  CURAPROX Sensitive 3960 supersoft четка за заби, 1

  290 ден Купи ONLINE +
 • PARADONTAX C 75 ml *PASTA*

  PARADONTAX C 75 ml *PASTA*

  275 ден Купи ONLINE +
 • Оралсепт 0,15% Спреј за Уста, 30мл

  Оралсепт 0,15% Спреј за Уста, 30мл

  189 ден Купи ONLINE +
 • BABYDERM TEETHING GEL 30 ml

  BABYDERM TEETHING GEL 30 ml

  313 ден Купи ONLINE +
 • Dentogal капки, 10мл

  Dentogal капки, 10мл

  82 ден Продадено! Извести ме
 • ESI Aloe Fresh Mouthwash Течност за Плaкнење на Уста, 500мл

  ESI Aloe Fresh Mouthwash Течност за Плaкнење на Уста, 500мл

  233 ден Продадено! Извести ме
 • Paradent Спреј за Непца, 20мл

  Dr. Bacheff Paradent Спреј за Непца, 20мл

  391 ден Продадено! Извести ме
 • ESI Aloe Fresh No Alcohol Mouthwash Течност за Плакнење на Уста без Алкохол, 500мл

  ESI Aloe Fresh No Alcohol Mouthwash Течност за Плакнење на Уста без Алкохол, 500мл

  233 ден Купи ONLINE +
 • ESI Aloe Fresh Mouth Spray Спреј за Свеж Здив, 20мл

  ESI Aloe Fresh Mouth Spray Спреј за Свеж Здив, 20мл

  233 ден Купи ONLINE +

Showing 1–52 of 105 results