Течност за Уста

  Сите брендови

  Прикажувам 1–16 од 20 резултати

  SKU: METILE06 Категорија Ознака:
  Фитофарм Метиленско Плаво 2%, 10мл
  3040 Reviews, 4.7 average star rating
  Effective price 12.83
  Place Holder
  SKU: ESI644 Категорија
  ESI Aloe Fresh Mouthwash Течност за Плaкнење на Уста, 500мл
  3040 Reviews, 4.7 average star rating
  Effective price 12.83
  Place Holder
  CURAPROX PERIO PLUS+ SUPPORT CITROX®/P-COMPLEX + 0,09% CHX + хијалур. киселина
  3040 Reviews, 4.7 average star rating
  Effective price 12.83
  Place Holder
  CURAPROX PERIO PLUS+ BALANCE CITROX®/P-COMPLEX + 0,05% CHX + 0,05% NaF
  3040 Reviews, 4.7 average star rating
  Effective price 12.83
  Place Holder
  SKU: TECNOS32 Категорија Ознака:
  Listerine Fresh Burst Течност за Плакнење на Уста, 250мл
  3040 Reviews, 4.7 average star rating
  Effective price 12.83
  Place Holder
  SKU: TECNOS24 Категорија Ознака:
  Listerine Total Care Течност за Плакнење на Уста, 250мл
  3040 Reviews, 4.7 average star rating
  Effective price 12.83
  Place Holder
  SKU: ORALSE20 Категорија Ознака:
  Оралсепт раствор, 100мл
  3040 Reviews, 4.7 average star rating
  Effective price 12.83
  Place Holder
  SKU: CHLORH32 Категорија Ознака:
  Chlorhexil Extra Течност за Плакнење на Уста, 250мл
  3040 Reviews, 4.7 average star rating
  Effective price 12.83
  Place Holder
  SKU: UNISEP10 Категорија Ознака:
  UNISEPT IMPLANT MOUTHWASH раствор за плакнење за импланти, 250 ml
  3040 Reviews, 4.7 average star rating
  Effective price 12.83
  Place Holder
  CURAPROX PERIO PLUS+ FOCUS CITROX®/P-COMPLEX + 0,50% CHX
  3040 Reviews, 4.7 average star rating
  Effective price 12.83
  Place Holder
  CURAPROX PERIO PLUS+ FORTE CURAPROX PERIO PLUS+ FORTE CITROX®/P-COMPLEX + 0,20% CHX, 200 ml
  3040 Reviews, 4.7 average star rating
  Effective price 12.83
  Place Holder
  SKU: GENGIG21 Категорија Ознака:
  Gengigel Раствор, 150мл
  3040 Reviews, 4.7 average star rating
  Effective price 12.83
  Place Holder
  SKU: TECNOS30 Категорија Ознака:
  Listerine Cool Mint Течност за Плакнење на Уста, 250мл
  3040 Reviews, 4.7 average star rating
  Effective price 12.83
  Place Holder
  CURAPROX PERIO PLUS+ REGENERATE CITROX®/P-COMPLEX + 0,09% CHX + хијалур. киселина
  3040 Reviews, 4.7 average star rating
  Effective price 12.83
  Place Holder
  CURAPROX PERIO PLUS+ PROTECT CITROX®/P-COMPLEX + 0,12% CHX
  3040 Reviews, 4.7 average star rating
  Effective price 12.83
  Place Holder
  SKU: TECNOS31 Категорија Ознака:
  Listerine Cool Mint MILD TASTE Течност за Плакнење на Уста со Нежен Вкус, 250мл
  3040 Reviews, 4.7 average star rating
  Effective price 12.83
  Place Holder
  Kiwi Chat

  WhatsApp

  Facebook Messenger

  Instagram

  Испорака во Скопје правиме истиот ден за нарачките реализирани до 10ч. Во спротивно испорачуваме следниот ден. Испораката вон Скопје е +1 ден. Цена на испорака во Скопје е 45 денари, вон Скопје е 100 денари. Поради мерките за здравствена безбедност што се во сила за заштита на нашите вработени, може да се случи благо доцнење со испораката надвор од Скопје. Благодарни сме за вашето трпение.
  Моја нарачка
  Сешуте немате нарачка

  Looks like you haven't made a choice yet.