Протези - помошни средства

  Сите брендови

  Се прикажуваат сите 10 резултати

  SKU: DENTIP09 Категорија Ознака:
  Dentipur Таблети за Чистење на Протези, 30
  3040 Reviews, 4.7 average star rating
  Effective price 12.83
  Place Holder
  SKU: COREGA01 Категорија Ознака:
  COREGA TAB.*PARTS* 30/1
  3040 Reviews, 4.7 average star rating
  Effective price 12.83
  Place Holder
  SKU: DENTIP11 Категорија Ознака:
  Dentipur Атхезивна Паста за Протези, 40мл
  3040 Reviews, 4.7 average star rating
  Effective price 12.83
  Place Holder
  SKU: COREGA14 Категорија Ознака:
  COREGA **STRONG** KREM 40 G
  3040 Reviews, 4.7 average star rating
  Effective price 12.83
  Place Holder
  SKU: COREGA18 Категорија Ознака:
  COREGA COMFORT KREMA, 40 gr
  3040 Reviews, 4.7 average star rating
  Effective price 12.83
  Place Holder
  SKU: DENTIP14 Категорија Ознака:
  Dentipur Таблети за Чистење на Протези, 6
  3040 Reviews, 4.7 average star rating
  Effective price 12.83
  Place Holder
  SKU: DENTIP15 Категорија Ознака:
  DENTIPUR кутија за протези
  3040 Reviews, 4.7 average star rating
  Effective price 12.83
  Place Holder
  SKU: COREGA10 Категорија
  Corega Tabs Organic Formula таблети за чистење протези, 48
  3040 Reviews, 4.7 average star rating
  Effective price 12.83
  Place Holder
  SKU: COREGA11 Категорија
  Corega Whitening Cleaning Denture таблети за белење протези, 36
  3040 Reviews, 4.7 average star rating
  Effective price 12.83
  Place Holder
  SKU: COREGA13 Категорија Ознака:
  COREGA TABL. BIO 30
  3040 Reviews, 4.7 average star rating
  Effective price 12.83
  Place Holder
  Kiwi Chat

  WhatsApp

  Facebook Messenger

  Instagram

  Испорака во Скопје правиме истиот ден за нарачките реализирани до 10ч. Во спротивно испорачуваме следниот ден. Испораката вон Скопје е +1 ден. Цена на испорака во Скопје е 45 денари, вон Скопје е 100 денари. Поради мерките за здравствена безбедност што се во сила за заштита на нашите вработени, може да се случи благо доцнење со испораката надвор од Скопје. Благодарни сме за вашето трпение.
  Моја нарачка
  Сешуте немате нарачка

  Looks like you haven't made a choice yet.