Медицински Апарати

Brands

Showing 1–52 of 112 results

 • Bil-ol Капки за Инхалација со Инхалатор

  Bil-ol Капки за Инхалација со Инхалатор

  300 ден Продадено! Извести ме
 • Emed Навлажнувач на Воздух

  Emed Навлажнувач на Воздух

  2,710 ден Купи ONLINE +
 • Philips Infrared Резервна Сијалица

  Philips Infrared Резервна Сијалица

  684 ден Продадено! Извести ме
 • EMED INHALATOR инхалатор небулизер A-430

  EMED INHALATOR инхалатор небулизер A-430

  1,973 ден Купи ONLINE +
 • medisign ms2

  Medisign Blood Glucose Test Strips Ленти за мерење шеќер во крв, 50

  575 ден Купи ONLINE +
 • Omron R3 Aпарат за мерење притисок (зглоб)

  Omron R3 Aпарат за мерење притисок (зглоб)

  4,513 ден Продадено! Извести ме
 • Geratherm Tensio Control Апарат за мерење притисок (зглоб)

  1,840 ден Продадено! Извести ме
 • Phillips Lite Touch Маска за инхалатор, 1-5 год возраст

  741 ден Купи ONLINE +
 • Quiko Strict Дигитален Топломер

  Quiko Strict Дигитален Топломер

  370 ден Продадено! Извести ме
 • Microlife W90 Апарат за мерење притисок (зглоб)

  Microlife W90 Апарат за мерење притисок (зглоб)

  3,664 ден Продадено! Извести ме
 • Medisign m1000 Blood Glucose Monitor Set Мерач + Ленти за Мерење на Шеќер, 50

  1,218 ден Купи ONLINE +
 • Bokang Дигитален Апарат за Мерење на Притисок

  Bokang Дигитален Апарат за Мерење на Притисок

  1,506 ден Продадено! Извести ме
 • AURON TMB 1112 – Апарат за мерење на притисок (Надлактица)

  AURON TMB 1112 – Апарат за мерење на притисок (Надлактица)

  2,376 ден Купи ONLINE +
 • OMRON INHALATOR + ASPIRATOR *BABY*

  OMRON INHALATOR + ASPIRATOR *BABY*

  4,800 ден Купи ONLINE +
 • CITIZEN апарат за притисок за НАДЛАКТИЦА *CHU304*

  CITIZEN апарат за притисок за НАДЛАКТИЦА *CHU304*

  2,737 ден Купи ONLINE +
 • EMED INHALATOR инхалатор небулизер  *A 440*

  EMED INHALATOR инхалатор небулизер *A 440*

  2,131 ден Купи ONLINE +
 • Навлажнувач на Воздух

  Emed Навлажнувач на Воздух

  1,985 ден Купи ONLINE +
 • Antipyrea Gel Head Patch Гел Фластер за Главоболка и Температура, 3

  Antipyrea Gel Head Patch Гел Фластер за Главоболка и Температура, 3

  137 ден Купи ONLINE +
 • Sendo SMART Апарат за мерење притисок (зглоб)

  Sendo SMART Апарат за мерење притисок (зглоб)

  3,622 ден Продадено! Извести ме
 • Omron М1 Aпарат за мерење притисок (надлактица)

  Omron М1 Aпарат за мерење притисок (надлактица)

  3,501 ден Продадено! Извести ме
 • Omron Mit Elite PLUS Aпарат за мерење притисок (надлактица)

  Omron Mit Elite PLUS Aпарат за мерење притисок (надлактица)

  6,808 ден Продадено! Извести ме
 • Bokang Апарат за Мерење на Притисок со Живин Столб

  Bokang Апарат за Мерење на Притисок со Живин Столб

  2,258 ден Купи ONLINE +
 • Care Welll Care Well UV-C Sterilizator Care Well УВ-Ц Стерилизатор, 1

  Care Well UV-C Sterilizator Care Well УВ-Ц Стерилизатор, 1

  2,115 ден Купи ONLINE +
 • Bokang Dual Head Стетоскоп

  Bokang Dual Head Стетоскоп

  294 ден Купи ONLINE +
 • OMRON INHALATOR COMPRESSOR AIR C801

  OMRON INHALATOR COMPRESSOR AIR C801

  3,628 ден Продадено! Извести ме
 • Auron Easy LS 808 - Апарат за мерење притисок (Надлактица)

  Auron Easy LS 808 – Апарат за мерење притисок (Надлактица)

  3,354 ден Купи ONLINE +
 • AEG BMG 5610 Аапрат за мерење притисок (зглоб)

  AEG BMG 5610 Аапрат за мерење притисок (зглоб)

  1,369 ден Продадено! Извести ме
 • PICONEB инхалатор за деца и возрасни (небулизер)

  2,355 ден Купи ONLINE +
 • Omron Infrared Forehead Топломер за Чело

  Omron Infrared Forehead Топломер за Чело

  3,281 ден Продадено! Извести ме
 • ZANO ELEKTRICEN INHALATOR инхалатор небулизер

  ZANO ELEKTRICEN INHALATOR инхалатор небулизер

  3,016 ден Купи ONLINE +
 • Philips Opti Chamber Diamond Инхалатор

  Philips Opti Chamber Diamond Инхалатор

  963 ден Купи ONLINE +
 • Philips Силиконска Маска за Инхалатор 0-18 месеци

  Philips Силиконска Маска за Инхалатор 0-18 месеци

  741 ден Купи ONLINE +
 • Bokang Dual Head Стетоскоп

  Bokang Dual Head Стетоскоп

  1,574 ден Купи ONLINE +
 • Ultrasonic Nebulizer Home Type Инхалатор

  Hikoneb Ultrasonic Nebulizer Home Type Инхалатор

  4,477 ден Купи ONLINE +
 • CITIZEN апарат за притисок за ЗГЛОБ  *CH618*

  CITIZEN апарат за притисок за ЗГЛОБ *CH618*

  2,737 ден Купи ONLINE +
 • CITIZEN апарат за притисок за ЗГЛОБ  *CH657*

  CITIZEN апарат за притисок за ЗГЛОБ *CH657*

  3,696 ден Купи ONLINE +
 • Sendo ADVANCE Апарат за мерење притисок (надлактица)

  Sendo ADVANCE Апарат за мерење притисок (надлактица)

  4,223 ден Продадено! Извести ме
 • Auron CLASSIC - Анероиден мерач притисок (Надлактица)

  Auron CLASSIC – Анероиден мерач притисок (Надлактица)

  1,048 ден Продадено! Извести ме
 • Medisign mm1100

  Medisign m1000 Blood Glucose Monitor Апарат за Мерење Шеќер, 50

  938 ден Продадено! Извести ме
 • Дигитален Апарат за Мерење на Притисок (Зглоб)

  Дигитален Апарат за Мерење на Притисок (Зглоб)

  1,426 ден Продадено! Извести ме
 • Geratherm Адаптер за апарат за мерење притисок

  Geratherm Адаптер за апарат за мерење притисок

  885 ден Продадено! Извести ме
 • Philips Opti Chamber Diamond Инхалатор со Маска

  Philips Opti Chamber Diamond Инхалатор со Маска

  1,428 ден Продадено! Извести ме
 • TEST LENTI *PLUSMED*, 50

  TEST LENTI *PLUSMED*, 50

  643 ден Купи ONLINE +
 • ACCUCHEK ACTIVE ленти за шекер, 50

  ACCUCHEK ACTIVE ленти за шекер, 50

  1,075 ден Купи ONLINE +
 • Omron IQ-142 Professional Професионален апарат за мерење притисок (надлактица)

  Omron IQ-142 Professional Професионален апарат за мерење притисок (надлактица)

  12,602 ден Продадено! Извести ме
 • One Touch Select Ленти за Мерење на Шеќер, 50

  One Touch Select Ленти за Мерење на Шеќер, 50

  1,170 ден Продадено! Извести ме
 • Sendo Economy Апарат за мерење притисок (надлактица)

  Sendo Economy Апарат за мерење притисок (надлактица)

  3,015 ден Купи ONLINE +
 • OMRON INHALATOR NEB-NE-C801KD

  OMRON INHALATOR NEB-NE-C801KD

  3,577 ден Продадено! Извести ме
 • Omron RS3 Comfort Апарат за мерење притисок (зглоб)

  Omron RS3 Comfort Апарат за мерење притисок (зглоб)

  4,642 ден Продадено! Извести ме
 • PULSOKSIMETAR IMDK C101A2 *KM*

  PULSOKSIMETAR IMDK C101A2 *KM*

  2,995 ден 2,395 ден Купи ONLINE +
 • CITIZEN апарат за притисок за НАДЛАКТИЦА *CHUD514*

  CITIZEN апарат за притисок за НАДЛАКТИЦА *CHUD514*

  3,285 ден Купи ONLINE +
 • CITIZEN апарат за притисок за ЗГЛОБ  *CH650*

  CITIZEN апарат за притисок за ЗГЛОБ *CH650*

  2,737 ден Купи ONLINE +

Showing 1–52 of 112 results