Контрола на Дијабет

  Сите брендови

  Прикажувам 1–16 од 23 резултати

  SKU: ACUCHE02 Категорија Ознака:
  Accu-Chek Ланцети за Мерење на Шеќер, 200
  3040 Reviews, 4.7 average star rating
  Effective price 12.83
  Place Holder
  SKU: KONTUR10 Категорија Ознака:
  CONTOUR PLUS TEST STRIPS тест ленти за шеќер, 50
  3040 Reviews, 4.7 average star rating
  Effective price 12.83
  Place Holder
  Medisign Blood Glucose Test Strips Ленти за мерење шеќер во крв, 50
  3040 Reviews, 4.7 average star rating
  Effective price 12.83
  Place Holder
  SKU: NOVOFI42 Категорија Ознака:
  INSULINSKI IGLI NOVOFINE 31G, 100
  3040 Reviews, 4.7 average star rating
  Effective price 12.83
  Place Holder
  SKU: KONTUR17 Категорија Ознака:
  CONTOUR PLUS апарат за мерење шеќер во крв + 100 ленти
  3040 Reviews, 4.7 average star rating
  Effective price 12.83
  Place Holder
  SKU: LANCET07 Категорија Ознака:
  LANCETI * ROMED, 100
  3040 Reviews, 4.7 average star rating
  Effective price 12.83
  Place Holder
  SKU: ONE10 Категорија Ознака:
  One Touch Ultra Soft Ланцети за Мерење на Шеќер, 100
  3040 Reviews, 4.7 average star rating
  Effective price 12.83
  Place Holder
  SKU: MEDISI14 Категорија Ознака:
  Medisign m1000 Blood Glucose Monitor Апарат за Мерење Шеќер, 50
  3040 Reviews, 4.7 average star rating
  Effective price 12.83
  Place Holder
  SKU: ACUCHE10 Категорија Ознака:
  ACCUCHEK INSTANT ленти, 50
  3040 Reviews, 4.7 average star rating
  Effective price 12.83
  Place Holder
  SKU: VIVACH11 Категорија Ознака:
  VIVA-CHEK тест ленти за мерење шеќер, 50
  3040 Reviews, 4.7 average star rating
  Effective price 12.83
  Place Holder
  SKU: KONTUR15 Категорија Ознака:
  CONTOUR PLUS апарат за мерење шеќер во крв
  3040 Reviews, 4.7 average star rating
  Effective price 12.83
  Place Holder
  SKU: CARE10 Категорија Ознака:
  CARESENS апарат за мерење шеќер во крв + 10 ленти
  3040 Reviews, 4.7 average star rating
  Effective price 12.83
  Place Holder
  SKU: MEDISI12 Категорија Ознака:
  Medisign m1000 Blood Glucose Monitor Set Мерач + Ленти за Мерење на Шеќер, 50
  3040 Reviews, 4.7 average star rating
  Effective price 12.83
  Place Holder
  SKU: ONE09 Категорија Ознака:
  IME-DC универзални ланцети 30G, 100
  3040 Reviews, 4.7 average star rating
  Effective price 12.83
  Place Holder
  SKU: PLUSME10 Категорија Ознака:
  TEST LENTI *PLUSMED*, 50
  3040 Reviews, 4.7 average star rating
  Effective price 12.83
  Place Holder
  SKU: VIVACH10 Категорија
  VIVACHEK апарат за шеќер + 50 ленти + 100 ланцети
  3040 Reviews, 4.7 average star rating
  Effective price 12.83
  Place Holder
  Kiwi Chat

  WhatsApp

  Facebook Messenger

  Instagram

  Испорака во Скопје правиме истиот ден за нарачките реализирани до 10ч. Во спротивно испорачуваме следниот ден. Испораката вон Скопје е +1 ден. Цена на испорака во Скопје е 45 денари, вон Скопје е 100 денари. Поради мерките за здравствена безбедност што се во сила за заштита на нашите вработени, може да се случи благо доцнење со испораката надвор од Скопје. Благодарни сме за вашето трпение.
  Моја нарачка
  Сешуте немате нарачка

  Looks like you haven't made a choice yet.