Железо

  Сите брендови

  Прикажувам 1–16 од 35 резултати

  SKU: PICOF12 Категорија Ознаки: , ,
  PicoFer C Железо + Витамин Ц сируп, 200мл
  3040 Reviews, 4.7 average star rating
  Effective price 12.83
  Place Holder
  SKU: FEROPI10 Категорија Ознака:
  Pharmamed Ferropil Complex Феропил комплекс, 40
  3040 Reviews, 4.7 average star rating
  Effective price 12.83
  Place Holder
  Fersan Junior капки, 30мл
  3040 Reviews, 4.7 average star rating
  Effective price 12.83
  Place Holder
  HealthAid Haemovit® Plus Blister (Iron, Vit B12, Vit B6, Folic Acid ++) капсули, 30
  3040 Reviews, 4.7 average star rating
  Effective price 12.83
  Place Holder
  SKU: PICOF10 Категорија Ознаки: , , ,
  PicoFer раствор, 15мл
  3040 Reviews, 4.7 average star rating
  Effective price 12.83
  Place Holder
  SKU: ERBA02 Категорија Ознака:
  FERRO EV 20 FL., 10 ml
  3040 Reviews, 4.7 average star rating
  Effective price 12.83
  Place Holder
  SKU: ESI451 Категорија Ознаки: , , , , ,
  ESI Ferrolin C Железо + Витамин Ц кесички, 24
  3040 Reviews, 4.7 average star rating
  Effective price 12.83
  Place Holder
  SKU: VITABI01 Категорија Ознаки: , , ,
  Vitabiotics Feroglobin капсули, 30
  3040 Reviews, 4.7 average star rating
  Effective price 12.83
  Place Holder
  SKU: SIDERA15 Категорија Ознаки: , , , , ,
  Sideral Forte Железо + Витамин Ц капсули, 20
  3040 Reviews, 4.7 average star rating
  Effective price 12.83
  Place Holder
  SKU: SYNERG48 Категорија Ознака:
  SYNERGY FERROFECT таблети, 30
  3040 Reviews, 4.7 average star rating
  Effective price 12.83
  Place Holder
  SKU: SANOS21 Категории , Ознака:
  MULTI SANOSTOL 285 G.SO ZELEZO
  3040 Reviews, 4.7 average star rating
  Effective price 12.83
  Place Holder
  SKU: SIDERA10 Категорија Ознаки: , , , , ,
  Sideral Железо + Витамин Ц + Витамин Б12 капсули, 20
  3040 Reviews, 4.7 average star rating
  Effective price 12.83
  Place Holder
  SKU: FERIFO10 Категорија Ознака:
  FERIFOLIK DIREKT прашок., 20
  3040 Reviews, 4.7 average star rating
  Effective price 12.83
  Place Holder
  SKU: SIDERA20 Категории , Ознаки: , , ,
  Sideral Folico Железо + Фолна Киселина кесички, 20
  3040 Reviews, 4.7 average star rating
  Effective price 12.83
  Place Holder
  SKU: GLOBIF10 Категорија Ознака:
  GLOBIFER FORTE + таблети, 40
  3040 Reviews, 4.7 average star rating
  Effective price 12.83
  Place Holder
  SKU: PICOF11 Категорија Ознака:
  PICO FER SOL. 15 ml ^^
  3040 Reviews, 4.7 average star rating
  Effective price 12.83
  Place Holder
  Kiwi Chat

  WhatsApp

  Facebook Messenger

  Instagram

  Испорака во Скопје правиме истиот ден за нарачките реализирани до 10ч. Во спротивно испорачуваме следниот ден. Испораката вон Скопје е +1 ден. Цена на испорака во Скопје е 45 денари, вон Скопје е 100 денари. Поради мерките за здравствена безбедност што се во сила за заштита на нашите вработени, може да се случи благо доцнење со испораката надвор од Скопје. Благодарни сме за вашето трпение.
  Моја нарачка
  Сешуте немате нарачка

  Looks like you haven't made a choice yet.