Лепенки & Компреси

  Сите брендови

  Се прикажуваат сите 12 резултати

  SKU: ANTIPI10 Категорија
  Antipyrea Gel Head Patch Гел Фластер за Главоболка и Температура, 3
  3040 Reviews, 4.7 average star rating
  Effective price 12.83
  Place Holder
  GAZIN KOMPRESI (10 X 10 CM), 50
  3040 Reviews, 4.7 average star rating
  Effective price 12.83
  Place Holder
  SKU: ESIV08 Категории , Ознака:
  ESI BIOCOLLAGENIX EYE лепенки, 10
  3040 Reviews, 4.7 average star rating
  Effective price 12.83
  Place Holder
  SKU: OBLOGI15 Категорија Ознака:
  Dr. Viton CoolPad Migraine Relief Hydrogel Pads Хидрогел Облоги за Мигрена, 4
  3040 Reviews, 4.7 average star rating
  Effective price 12.83
  Place Holder
  GAZIN KOMPRES (7.5 X 7.5 CM, 50
  3040 Reviews, 4.7 average star rating
  Effective price 12.83
  Place Holder
  SKU: KOMPRE05 Категории ,
  Viva Flex Стерилни Компреси
  3040 Reviews, 4.7 average star rating
  Effective price 12.83
  Place Holder
  SKU: KAPSIK06 Категории , Ознака:
  FLASTER REUMATSKI KHAN, 1
  3040 Reviews, 4.7 average star rating
  Effective price 12.83
  Place Holder
  SKU: HERPES50 Категории , Ознака:
  DERMAPLAST фластер за херпес, 16
  3040 Reviews, 4.7 average star rating
  Effective price 12.83
  Place Holder
  SKU: ESIH01 Категории , Ознака:
  ESI INVISIBLE HERPES PATCH X15
  3040 Reviews, 4.7 average star rating
  Effective price 12.83
  Place Holder
  SKU: KOMPRE21 Категории ,
  Eye Pad компреса
  3040 Reviews, 4.7 average star rating
  Effective price 12.83
  Place Holder
  SKU: ESIAN10 Категорија
  ESI Acknes Blemish Patches лепенки, 24
  3040 Reviews, 4.7 average star rating
  Effective price 12.83
  Place Holder
  GAZIN KOMPRESI (5 X 5 CM), 50
  3040 Reviews, 4.7 average star rating
  Effective price 12.83
  Place Holder
  Kiwi Chat

  WhatsApp

  Facebook Messenger

  Instagram

  Испорака во Скопје правиме истиот ден за нарачките реализирани до 10ч. Во спротивно испорачуваме следниот ден. Испораката вон Скопје е +1 ден. Цена на испорака во Скопје е 45 денари, вон Скопје е 100 денари. Поради мерките за здравствена безбедност што се во сила за заштита на нашите вработени, може да се случи благо доцнење со испораката надвор од Скопје. Благодарни сме за вашето трпение.
  Моја нарачка
  Сешуте немате нарачка

  Looks like you haven't made a choice yet.