Спреј & Гел за Непца

  Brands

  Showing all 31 results

  • Opamil Гел за Непца, 30мл

   Oramil Гел за Непца, 30мл

   284 ден Купи ONLINE +
  • Dentogal капки, 10мл

   Dentogal капки, 10мл

   82 ден Продадено! Извести ме
  • Paradental Раствор за Гингива, 50мл

   Парадентал Раствор за Гингива, 50мл

   402 ден Купи ONLINE +
  • GENGIGEL PRVI ZABCINJA 20 ml

   GENGIGEL PRVI ZABCINJA 20 ml

   638 ден Продадено! Извести ме
  • CURAPROX PERIO PLUS+ PROTECT CITROX®/P-COMPLEX + 0,12% CHX

   CURAPROX PERIO PLUS+ PROTECT CITROX®/P-COMPLEX + 0,12% CHX

   498 ден Купи ONLINE +
  • NBF Gingival Gel Гел за Воспаление на Непца, 30г

   NBF Gingival Gel Гел за Воспаление на Непца, 30г

   389 ден Купи ONLINE +
  • Biodent Спреј за Уста, 15мл

   Biodent Спреј за Уста, 15мл

   147 ден Продадено! Извести ме
  • Gengigel Спреј, 50мл

   Gengigel Спреј, 50мл

   802 ден Продадено! Извести ме
  • CURAPROX PERIO PLUS+ FOCUS CITROX®/P-COMPLEX + 0,50% CHX

   CURAPROX PERIO PLUS+ FOCUS CITROX®/P-COMPLEX + 0,50% CHX

   265 ден Купи ONLINE +
  • Apimed Dent Спреј за Непца, 20мл

   Apimed Dent Спреј за Непца, 20мл

   260 ден Продадено! Извести ме
  • Herbal Гел против Забоболка, 7мл

   Herbal Гел против Забоболка, 7мл

   211 ден Купи ONLINE +
  • CURAPROX PERIO PLUS+ SUPPORT CITROX®/P-COMPLEX + 0,09% CHX + хијалур. киселина

   CURAPROX PERIO PLUS+ SUPPORT CITROX®/P-COMPLEX + 0,09% CHX + хијалур. киселина

   444 ден Купи ONLINE +
  • Оралсепт 0,15% Спреј за Уста, 30мл

   Оралсепт 0,15% Спреј за Уста, 30мл

   189 ден Купи ONLINE +
  • CURAPROX PERIO PLUS+ FORTE CURAPROX PERIO PLUS+ FORTE CITROX®/P-COMPLEX + 0,20% CHX, 200 ml

   CURAPROX PERIO PLUS+ FORTE CURAPROX PERIO PLUS+ FORTE CITROX®/P-COMPLEX + 0,20% CHX, 200 ml

   498 ден Купи ONLINE +
  • Галапро Дентален Гел со Прополис за Деца, 30г

   Галапро Дентален Гел со Прополис за Деца, 30г

   62 ден Продадено! Извести ме
  • CURAPROX PERIO PLUS+ BALANCE CITROX®/P-COMPLEX + 0,05% CHX + 0,05% NaF

   CURAPROX PERIO PLUS+ BALANCE CITROX®/P-COMPLEX + 0,05% CHX + 0,05% NaF

   498 ден Купи ONLINE +
  • Gengigel Гел, 20мл

   Gengigel Гел, 20мл

   638 ден Купи ONLINE +
  • Прополис Дентален Гел за Возрасни, 20мл

   Фитофарм Прополис Дентален Гел за Возрасни, 20мл

   103 ден Купи ONLINE +
  • MY BABY гел за непца 7 ml

   MY BABY гел за непца 7 ml

   199 ден Купи ONLINE +
  • RIOPAN ORAL GEL 800 MG, 20FL.

   RIOPAN ORAL GEL 800 MG, 20FL.

   458 ден Продадено! Извести ме
  • CURAPROX PERIO PLUS+ REGENERATE CITROX®/P-COMPLEX + 0,09% CHX + хијалур. киселина

   CURAPROX PERIO PLUS+ REGENERATE CITROX®/P-COMPLEX + 0,09% CHX + хијалур. киселина

   498 ден Купи ONLINE +
  • Propomint Спреј за Уста, 30мл

   Propomint Спреј за Уста, 30мл

   252 ден Купи ONLINE +
  • Афтекс гел, 20мл

   Афтекс гел, 20мл

   411 ден Продадено! Извести ме
  • CALMODENT PROFESIONAL GEL 6G

   CALMODENT PROFESIONAL GEL 6G

   715 ден Купи ONLINE +
  • Paradent Спреј за Непца, 20мл

   Dr. Bacheff Paradent Спреј за Непца, 20мл

   391 ден Продадено! Извести ме
  • BABYDERM TEETHING GEL 30 ml

   BABYDERM TEETHING GEL 30 ml

   313 ден Купи ONLINE +
  • Таблетки за шмукање. За употреба во ординација или во домашни услови. Препорачливо и за деца, со вкус на овошје. Без Еритрозин, 20

   Таблетки за шмукање. За употреба во ординација или во домашни услови. Препорачливо и за деца, со вкус на овошје. Без Еритрозин, 20

   200 ден Купи ONLINE +
  • Chlorhexil Gingival Gel 0,20% Гел за Непца, 30мл

   Chlorhexil Gingival Gel 0,20% Гел за Непца, 30мл

   370 ден Купи ONLINE +
  • Galapro Дентален Гел со Прополис за Возрасни, 30г

   Galapro Дентален Гел со Прополис за Возрасни, 30г

   108 ден Продадено! Извести ме
  • GENGIGEL SPRAY 0.01% 20 ml

   GENGIGEL SPRAY 0.01% 20 ml

   574 ден Купи ONLINE +
  • Гентиана Виолет 1% раствор, 10мл

   Гентиана Виолет 1% раствор, 10мл

   32 ден Продадено! Извести ме

  Showing all 31 results