Срце & Циркулација

  Сите брендови

  Прикажувам 1–16 од 34 резултати

  Effective price 12.83
  Place Holder
  SKU: BIONIK46 Категории , Ознаки: ,
  ПРОМО ПАКЕТ: КАРДИОЛ + ИМУНИКС + ПАМЕТНА АЛКА
  3040 Reviews, 4.7 average star rating
  Effective price 12.83
  Place Holder
  SKU: HERBIK11 Категорија Ознака:
  CARDIOVITAMIN капсули, 20
  3040 Reviews, 4.7 average star rating
  Effective price 12.83
  Place Holder
  HealthAid Maca 500mg 60’s Tablets таблети, 60
  3040 Reviews, 4.7 average star rating
  Effective price 12.83
  Place Holder
  SKU: ECOMER20 Категорија Ознака:
  ECOMER *CARDIO*, 60 CPS
  3040 Reviews, 4.7 average star rating
  Effective price 12.83
  Place Holder
  SKU: CRVENO15 Категории , Ознака:
  HealthAid Red Yeast Rice 90’s Tablets Црвен Ориз таблети, 90
  3040 Reviews, 4.7 average star rating
  Effective price 12.83
  Place Holder
  Alfalfa 700mg Tablets Лист од Луцерка таблети, 120
  3040 Reviews, 4.7 average star rating
  Effective price 12.83
  Place Holder
  SKU: METCOB10 Категории , Ознака:
  HealthAid Methylcobalamin Metcobin 1000mcg, 60
  3040 Reviews, 4.7 average star rating
  Effective price 12.83
  Place Holder
  GYNKOBIL MAXI F Капсули 80 mg, 60
  3040 Reviews, 4.7 average star rating
  Effective price 12.83
  Place Holder
  SKU: VEIN10 Категорија Ознака:
  HealthAid V Vein 60’s Tablets, 60
  3040 Reviews, 4.7 average star rating
  Effective price 12.83
  Place Holder
  SKU: ABO009 Категории , Ознака:
  ABOPHARMA MAGNEHEARTH AKTIV магнезиум + калиум кесички, 20
  3040 Reviews, 4.7 average star rating
  Effective price 12.83
  Place Holder
  ESI Cardio Plus капсули, 60
  3040 Reviews, 4.7 average star rating
  Effective price 12.83
  Place Holder
  Nature Essential L-Carnitine капсули, 50
  3040 Reviews, 4.7 average star rating
  Effective price 12.83
  Place Holder
  HealthAid Karela таблети, 60
  3040 Reviews, 4.7 average star rating
  Effective price 12.83
  Place Holder
  SKU: CVEKLO10 Категории , Ознака:
  HealthAid Beetroot Extract 750mg 60 Capsules, 60
  3040 Reviews, 4.7 average star rating
  Effective price 12.83
  Place Holder
  HealthAid Haemovit® Plus Blister (Iron, Vit B12, Vit B6, Folic Acid ++) капсули, 30
  3040 Reviews, 4.7 average star rating
  Effective price 12.83
  Place Holder
  Kiwi Chat

  WhatsApp

  Facebook Messenger

  Instagram

  Испорака во Скопје правиме истиот ден за нарачките реализирани до 10ч. Во спротивно испорачуваме следниот ден. Испораката вон Скопје е +1 ден. Цена на испорака во Скопје е 45 денари, вон Скопје е 100 денари. Поради мерките за здравствена безбедност што се во сила за заштита на нашите вработени, може да се случи благо доцнење со испораката надвор од Скопје. Благодарни сме за вашето трпение.
  Моја нарачка
  Сешуте немате нарачка

  Looks like you haven't made a choice yet.