CURAPROX

[wcpf_filters id="137230"]

Прикажувам 1–12 од 34 резултати

SKU: CRX14 Категорија Ознака:
Curaprox df 834 забен конец со ментол, 1
3040 Reviews, 4.7 average star rating
Effective price 12.83
Place Holder
SKU: CRX9003 Категорија Ознака:
Curaprox cs 5460 ortho ортодонтска четка за заби ortho
3040 Reviews, 4.7 average star rating
Effective price 12.83
Place Holder
Категорија Ознака:
Curaprox sensitive 1560 soft четка за заби, 1
3040 Reviews, 4.7 average star rating
Effective price 12.83
Place Holder
SKU: CRX10 Категорија Ознака:
Curaprox cps prime, perio, soft implant интердентални четкички (рефили) – 5 во пакување + држач uhs 450, 5+1
3040 Reviews, 4.7 average star rating
Effective price 12.83
Place Holder
SKU: CRX06 Категорија Ознака:
Curaprox cs 1006 sensitive single & sulcular 6mm (соло техника) четка за заби, 1
3040 Reviews, 4.7 average star rating
Effective price 12.83
Place Holder
SKU: CRX09 Категорија Ознака:
Curaprox “pocket-set” интердентални четкички, држач uhs 450, 4xcps(06,07,09,011) & кутија за чување, 5+1
3040 Reviews, 4.7 average star rating
Effective price 12.83
Place Holder
SKU: CRX17008 Категорија Ознака:
Curaprox black is white четка и паста за заби
3040 Reviews, 4.7 average star rating
Effective price 12.83
Place Holder
SKU: CRX15 Категорија Ознака:
Curaprox df 820 тефлонска трака обложена со хлорхексидин, 1
3040 Reviews, 4.7 average star rating
Effective price 12.83
Place Holder
SKU: CRX36 Категорија Ознака:
Curaprox be you микс сет пастa за заби за белеење со помош на ензими. шест вкусови една формула. сетот содржи 6 пасти х 10мл + curaprox cs5460 четка за заби
3040 Reviews, 4.7 average star rating
Effective price 12.83
Place Holder
Curaprox perio plus+ focus citrox®/p-complex + 0,50% chx
3040 Reviews, 4.7 average star rating
Effective price 12.83
Place Holder
Curaprox perio plus+ balance citrox®/p-complex + 0,05% chx + 0,05% naf
3040 Reviews, 4.7 average star rating
Effective price 12.83
Place Holder
SKU: CRX02 Категорија Ознака:
Curaprox sensitive 3960 supersoft четка за заби, 1
3040 Reviews, 4.7 average star rating
Effective price 12.83
Place Holder
Моја нарачка
Сешуте немате нарачка

Looks like you haven't made a choice yet.