Sendo

Се прикажуваат сите 7 резултати

SKU: APARAT43 Категорија
Sendo ADVANCE 3 Апарат за мерење притисок (надлактица) + Подарок Вага
3040 Reviews, 4.7 average star rating
Effective price 12.83
Place Holder
SKU: APARAT41 Категорија
Sendo ADVANCE 3 Апарат за мерење притисок (надлактица)
3040 Reviews, 4.7 average star rating
Effective price 12.83
Place Holder
Sendo класичен свингоманометар (надлактица)
3040 Reviews, 4.7 average star rating
Effective price 12.83
Place Holder
Sendo Economy Апарат за мерење притисок (надлактица)
3040 Reviews, 4.7 average star rating
Effective price 12.83
Place Holder
SKU: APARAT39 Категорија Ознака:
Sendo ADVANCE Апарат за мерење притисок (надлактица)
3040 Reviews, 4.7 average star rating
Effective price 12.83
Place Holder
SKU: APARAT40 Категорија Ознака:
Sendo SMART Апарат за мерење притисок (зглоб)
3040 Reviews, 4.7 average star rating
Effective price 12.83
Place Holder
SKU: ADAPTE01 Категорија Ознака:
SENDO Адаптер
3040 Reviews, 4.7 average star rating
Effective price 12.83
Place Holder
Испорака во Скопје правиме истиот ден за нарачките реализирани до 10ч. Во спротивно испорачуваме следниот ден. Испораката вон Скопје е +1 ден. Цена на испорака во Скопје е 45 денари, вон Скопје е 100 денари. Поради мерките за здравствена безбедност што се во сила за заштита на нашите вработени, може да се случи благо доцнење со испораката надвор од Скопје. Благодарни сме за вашето трпение.
0
    Моја нарачка
    Empty CartСеуште немаш нарачка