Маркетинг менаџмент: Пристап за донесување на стратегиски одлуки Маркетинг Kiwi.mk
Share:
Deal
SKU: 11507 Категорија Ознака:

Маркетинг менаџмент: Пристап за донесување на стратегиски одлуки

2,450 ден

Нема на залиха

Нема на залиха ВО МОМЕНТОТ! Внеси email за известување за следна залиха.

Категории: Маркетинг

Опис

Седмото издание на Маркетинг менаџмент: Пристап за донесување на стратегиски одлуки е сконцентрирано на донесување на стратегиски одлуки, што ја прави оваа книга различна од останатата литература што става поголем акцент на опишувањето на маркетинг феноменот наместо на стратегиските и тактичките одлуки што менаџерите и претприемачите мора да ги донесуваат секој ден. 

Ова издание и понатаму е најсовремената и најдобрата книга достапна на интернет, со најновите развивања во интернет комуникацијата и дистрибутивната технологија во секое поглавје. Богатото искуство на тимот на авторот во претприемништво, маркетинг менаџмент и консултации ја спојува голема разнообразност на индустриите за производство, услуги, софтвер и дистрибуција давајќи изобилие од реални, глобални гледишта.
Моја нарачка
Сешуте немате нарачка

Looks like you haven't made a choice yet.