Општество 4, Вежбанка Општество Kiwi.mk
Share:
Deal
SKU: 13111 Категорија

Општество 4, Вежбанка

210 ден

Нарачај до 10ч, испорака до врата истиот ден. * вон Скопје + 1 ден

Qty

Категории: Општество

Опис

Вежбанката по предметот ОПШТЕСТВО за четврто одделение во основното деветгодишно образование е создадена според програмата за овој предмет донесена од Бирото за развој на образованието на Р. Македонија и ги покрива сите општи и конкретни цели од неа.

Таа има цел да му помогне на наставникот за поефикасна реализација на наставните цели, а на ученикот низ игра и активности полесно да ги совлада содржините предвидени со програмата.

Моја нарачка
Сешуте немате нарачка

Looks like you haven't made a choice yet.