Математика за предучилишна возраст, Прирачник за наставници Математика Kiwi.mk
Share:
Deal
SKU: 11627 Категорија

Математика за предучилишна возраст, Прирачник за наставници

300 ден

Нема на залиха

Нема на залиха ВО МОМЕНТОТ! Внеси email за известување за следна залиха.

Категории: Математика

Опис

МАТЕМАТИКА за предучилишна возраст од Нелсон Торнс, дел од Oxfor University Press, а преведена и адаптирана од страна на Арс Ламина публикации, е прогресивна шема која развива севкупно разбирање на математиката, почнувајќи од раните години, па сé до крајот на основното образование.
Овој Прирачник по математика е наменет за воспитувачите во градинките и претставува поддршка на работна тетратка по математика од истата авторка. Прирачникот содржи мноштво предлози и идеи за активности преку кои децата на предучилишна возраст на лесен и забавен начин се воведуваат во програмата по математика за основно образование според програмата на Меѓународниот центар за испити на Кембриџ.
Моја нарачка
Сешуте немате нарачка

Looks like you haven't made a choice yet.