Математика 8, работна тетратка Математика Kiwi.mk
Share:
Deal
SKU: 12987 Категорија

Математика 8, работна тетратка

323 ден

Нема на залиха

Нема на залиха ВО МОМЕНТОТ! Внеси email за известување за следна залиха.

Категории: Математика

Опис

Математика за основно образование е прогресивна програма што развива севкупно разбирање на математиката, почнувајќи од раните години, па сè до крајот на основното образование. Поткрепувајќи ја содржината со решавање задачи, оваа програма им дава можност на децата да применуваат стратешко размислување и да се развиваат како самоуверени, иновативни и посветени ученици.

Математика за основно образование е напишана во универзален контекст и е приспособена за употреба низ целиот свет.

Учебникот, работната тетратка и збирката задачи со тестови и наставни листови Математика 8 целосно ги покриваат целите на наставната програма по математика осмо одделение, следејќи го притоа и распоредот на наставните содржини дадени по часови и недели.

Моја нарачка
Сешуте немате нарачка

Looks like you haven't made a choice yet.