Алчност: роман за забава Светско книжевно богатство Kiwi.mk
Share:
Deal
SKU: 13196 Категорија

Алчност: роман за забава

330 ден

Нарачај до 10ч, испорака до врата истиот ден. * вон Скопје + 1 ден

Qty

Категории: Светско книжевно богатство

Опис

Селскиот жандарм Курт Јаниш – „добар на изглед маж, овој жандарм, каков што ни се допаѓа нам, на жените“ – фрлил поглед на имотот на осамените жени и е опседнат со алчноста за пари и посед. А како полицаец тој знае каде да ги најде жртвите: на селските улици, каде што во својот бележник си ги запишува нивните регистарски таблички и адреси.

Првата жртва е жена во средни години, која се преселила од град на село за да живее сама и во складност со природата, која на ниту еден начин не му е дорасната на жандармот, бидејќи тој кај неа буди сексуална зависност само за да дојде до нејзината куќа. Потоа, тука е и една многу млада девојка, која уште не наполнила ни шеснаесет години, но исто така се вљубува во овој маж. Сепак, првата почнува да насетува што го интересира жандармот.

Моја нарачка
Сешуте немате нарачка

Looks like you haven't made a choice yet.