Share:
Deal
SKU: KVIRANT30 Категорија Ознаки: , Brand:

VIRANTO FORTE SIRUP 100 ml

454 ден

На залиха

Нарачај до 10ч, испорака до врата истиот ден. * вон Скопје + 1 ден

Опис

VIRANTO FORTE SIRUP 100 ml VIRANTO Forte is syrup with a NATURAL composition that is an effective remedy for colds and flu.

Its strong effect on viruses has been clinically proven!

Viranto Forte syrup should be taken IMMEDIATELY, within 2 hours after the first symptoms of cold and flu occur. It has been clinically proven that, when applied in the first 2 hours after the appearance of the first symptoms of colds and flu, in a therapeutic dose, it is effective against the virus.

Viranto Forte also has an effect on bacteria of clinical importance – it is a natural antibiotic!

If you give Viranto Forte in the first one to two hours of the first symptoms, the child can be monitored, and you can wait 2 to 3 days before using antibiotics and other supportive therapy (antipyretics, analgetic, nasal drops), without fear of any complications, even if it is a bacterial infection.

ВО СКОПЈЕ

Испорака во Скопје правиме истиот ден за нарачките реализирани до 10ч. Во спротивно испорачуваме следниот ден.

Испорака во Скопје чини 45 денари, oсвен ако е наведено декa испораката е бесплатна за конкретниот производ

Јавуваме телефонски пред испорака на врата.

НАДВОР ОД СКОПЈЕ

Испораката вон Скопје е плус еден ден

Надвор од Скопје испорачуваме преку нашата партнер компанија “ЕЛС ПОШТА”.

Испорака во Скопје чини 100 денари, oсвен ако е наведено декa испораката е бесплатна за конкретниот производ

Напомена: во ретки случаи испораката надвор од Скопје може да биде и до 72 часа од нарачката.

ЕЛС ПОШТА јавува телефонски пред испорака на врата.

Испорака во Скопје правиме истиот ден за нарачките реализирани до 10ч. Во спротивно испорачуваме следниот ден. Испораката вон Скопје е +1 ден. Цена на испорака во Скопје е 45 денари, вон Скопје е 100 денари. Поради мерките за здравствена безбедност што се во сила за заштита на нашите вработени, може да се случи благо доцнење со испораката надвор од Скопје. Благодарни сме за вашето трпение.
0
Моја нарачка
Empty CartСеуште немаш нарачка