Sale!

Имунитет

Bimunal сируп, 150мл

429 ден 390 ден

Нарачај до 10ч, испорака до врата истиот ден. * вон Скопје + 1 ден

194 in stock

  • Опис
  • 4UPharma
  • ИСПОРАКА & КОНТАКТ
  • Additional information

Опис

BIMUNAL for you! е производ кој содржи Yestimun® бета глукан и екстракт од плод на црн бозел кои со своето заедничко (синергистичко) дејство ефикасно помагаат во зајакнување на имунитетот кај децата и возрасните, ги ублажуваат и скратуваат симптомите на настинка и грип

BIUMNAL for you! содржи и цинк, кој дополнително влијае на зајакнување на имунитетот и зголемување на одбрамбените способности на организмот.

4UPharma е швајцарска компанија посветена на семејството.

Kiwi.mk ги испорачува вашите производи до врата! Уредно и ефикасно без да ви биде вам дополнителна обврска. Испораката во Скопје ја вршиме ние со нашите брзи  доставувачи, додека испораката вон Скопје ја вршиме преку нашата партнер компанија КАРГО Експрес.

Колку чини достава? 

Освен кога е наведено дека доставата е бесплатна за конкретен производ, испораката во Скопје чини 45 денари, додека пак испорака вон Скопје чини 100 денари за Карго експрес.

Кога ќе ја добијам нарачаката?

Во Скопје: испораката се реализира истиот ден, доколку нарачката е направена до 10 часот, и следниот ден доколку нарачката е направена по 10ч.

Надвор од Скопје: нарачките се испорачуваат по карго истиот ден доколку нарачката е направена до 10 часот,  тоа значи дека следниот ден ќе ви биде доставена на врата. Нарачките по 10 ч ги испорачуваме следниот ден по карго. Тоа значи дека ќе ја добиете ден потоа. Не вршиме достава во недела и на државни празници.

Контакт

За прашања кликни на  info@kiwi.mk или на месенџер кликни тука  ТУКА

🙂 одговараме на сите прашања

Additional information

Brands