Uriage

Uriage

Технологија за нега на кожата е специјално дизајнирана с о цел зачувување на здравјето на кожата. Придобивките доаѓаат од својствата на термалната вода, која е комбинирана со активни состојки познати по нивната ефикасност и толеранција. Поради оваа експертиза, производите на Uriage ги препишуваат дерматолози и препорачуваат фармацевти од целиот свет. Производите се произведени во согласност со строгите критериуми на козметичката индустрија (контрола на квалитетот на воздухот, суровините и готовите производи, следливост, континуиран статистички и биолошки мониторинг). Види повеќе на uriage.com и FB @uriage.mk

Thumbnail

Технологија за нега на кожата е специјално дизајнирана с о цел зачувување на здравјето на кожата. Придобивките доаѓаат од својствата на термалната вода, која е комбинирана со активни состојки познати по нивната ефикасност и толеранција. Поради оваа експертиза, производите на Uriage ги препишуваат дерматолози и препорачуваат фармацевти од целиот свет. Производите се произведени во согласност со строгите критериуми на козметичката индустрија (контрола на квалитетот на воздухот, суровините и готовите производи, следливост, континуиран статистички и биолошки мониторинг). Види повеќе на uriage.com и FB @uriage.mk

Showing 1–16 of 149 results

 • URIAGE CLEANSING CREAM крема за бањање, 200 ml

  543 ден Купи ONLINE +
 • URIAGE BARIÉDERM – CICA-SPRAYCU/ZN спреј, 100 ml

  460 ден Продадено! Извести ме
 • URIAGE Сет Термална вода спреј 150мл -30%

  635 ден Продадено! Извести ме
 • URIAGE Сет Лабело -20%

  389 ден Продадено! Извести ме
 • EAU серум за лице на сува кожа, 30мл

  URIAGE EAU THERMALE – WATER SERUM серум за лице на сува кожа, 30 ml

  963 ден Купи ONLINE +
 • URIAGE HYSÉAC 3-REGUL SPF30 крем за лице, 40 ml

  767 ден Купи ONLINE +
 • DEPIDERM крема за раце за кожа со пеги и флеки, спф 15, 50ML

  URIAGE DEPIDERM ANTI-BROWN SPOT HAND CREAM SPF15 крема за раце за кожа со пеги и флеки, 50 ml

  788 ден Купи ONLINE +
 • BARIÉSUN CREAM SPF30, 50 ml

  BARIÉSUN CREAM SPF30, 50 ml

  713 ден Купи ONLINE +
 • URIAGE EAU THERMAL WATER термална вода, 300 мл

  544 ден Продадено! Извести ме
 • URIAGE BÉBÉ – 1ST CHANGE CREAM заштитна крема за пеленска регија, 100 ml

  458 ден Купи ONLINE +
 • URIAGE EAU THERMALE – RICH WATER CREAM крема за лице на сува кожа, 40 ml

  832 ден Купи ONLINE +
 • URIAGE DS HAIR - KERATO-REDUCING TREATMENT SHAMPOO, керато регулирачки третман 150 ml

  URIAGE DS HAIR – KERATO-REDUCING TREATMENT SHAMPOO керато регулирачки третман, 150 ml

  600 ден Купи ONLINE +
 • D.S. Балансирачки шампон, 200мл

  URIAGE DS HAIR – SOFT BALANCING SHAMPOO Балансирачки шампон, 200 ml

  545 ден Купи ONLINE +
 • URIAGE BARIÉSUN 100 EXTREME PROTECTIVE FLUID SPF50+, заштитна течност со СПФ 50+

  URIAGE BARIÉSUN 100 EXTREME PROTECTIVE FLUID SPF50+ заштитна течност со СПФ 50+, 50 ml

  963 ден Купи ONLINE +
 • URIAGE ROSÉLIANE – DERMO-CLEANSING FLUID Лосион за миење, 250 ml

  810 ден Купи ONLINE +
 • URIAGE GYN PHY за секојдневна интимна хигиена, 200 ml

  458 ден Продадено! Извести ме

Showing 1–16 of 149 results