Medela

Medela

Medela производите за доење се засноваат на повеќе од 50 години иновации. Истражувања засновани на докази за животворните придобивки на мајчиното млеко. Medela работи заедно со реномирани универзитети, болници, истражувачки институции и експерти за лактација низ целиот свет за да развиеме напредни технологии за решенија за доење. Оваа посветеност, во комбинација со овие сознанија и откритија, ја направи Medela бренд број 1 пумпа за гради во Америка, со иновативни производи дизајнирани за денешниот родител. Види повеќе на medela.com и bimek.mk

Thumbnail

Medela производите за доење се засноваат на повеќе од 50 години иновации. Истражувања засновани на докази за животворните придобивки на мајчиното млеко. Medela работи заедно со реномирани универзитети, болници, истражувачки институции и експерти за лактација низ целиот свет за да развиеме напредни технологии за решенија за доење. Оваа посветеност, во комбинација со овие сознанија и откритија, ја направи Medela бренд број 1 пумпа за гради во Америка, со иновативни производи дизајнирани за денешниот родител. Види повеќе на medela.com и bimek.mk

Showing 1–16 of 29 results

 • Medela Специјално шише-Special needs feeder 2

  Medela Специјално шише-Special needs feeder

  2,140 ден Купи ONLINE +
 • Medela Supplemental Nursing System (SNS)- Помошен систем за доење

  Medela Supplemental Nursing System (SNS)- Помошен систем за доење

  3,120 ден Купи ONLINE +
 • Medela PersonalFit Flex™ connector – конектор за Swing flex и Swing Maxi Flex

  Medela PersonalFit Flex™ connector – конектор за Swing flex и Swing Maxi Flex

  1,050 ден Купи ONLINE +
 • Medela Harmony Essential pack – рачна пумпа за измолзување со кеси за млеко и влошки за

  Medela Harmony Essential pack – рачна пумпа за измолзување со кеси за млеко и влошки за

  2,620 ден Купи ONLINE +
 • Medela Breastmilk Bottle – Шишенца за млеко 250ml (две во пакување)

  Medela Breastmilk Bottle – Шишенца за млеко 250ml (две во пакување)

  650 ден Купи ONLINE +
 • Medela “Valves & membrane – Филтри и мембрани за пумпите за измолзување

  Medela “Valves & membrane – Филтри и мембрани за пумпите за измолзување

  460 ден Купи ONLINE +
 • Medela Calma Solitare – цуцла за шише Calma

  Medela Calma Solitare – цуцла за шише Calma

  990 ден Купи ONLINE +
 • Medela Calma – шише со иновативна цуцла 150ml

  Medela Calma – шише со иновативна цуцла 150ml

  1,260 ден Купи ONLINE +
 • Medela – Breastmilk storage bags (25 pcs)- Кеси за чување на мајчино млеко, 25

  Medela – Breastmilk storage bags (25 pcs)- Кеси за чување на мајчино млеко, 25

  1,380 ден Купи ONLINE +
 • Medela Swing Maxi Flex – двојна електрична пумпа за измолзување

  Medela Swing Maxi Flex – двојна електрична пумпа за измолзување

  12,390 ден Купи ONLINE +
 • Medela Влошки за гради 30 парчиња

  Medela Влошки за гради 30 парчиња

  440 ден Купи ONLINE +
 • Medela Капаче за цуцла 150 ml / 250 ml

  Medela Капаче за цуцла 150 ml / 250 ml

  169 ден Купи ONLINE +
 • Medela Contact Nipple Shields – Контактни штитови за брадавки големини M и S

  Medela Contact Nipple Shields – Контактни штитови за брадавки големини M и S

  770 ден ИЗБЕРИ ОПЦИЈА +
 • Medela PureLan Nipple Cream- Ланолин крема за брадавици туба од 7г

  Medela PureLan Nipple Cream- Ланолин крема за брадавици туба од 7г

  430 ден Купи ONLINE +
 • Medela Swing Flex eлектрична пумпа за измолзување

  Medela Swing Flex eлектрична пумпа за измолзување

  9,970 ден Купи ONLINE +
 • Medela Breast Milk Bottle with Teat S-Шишенце со цуцла големина S

  Medela Breast Milk Bottle with Teat S-Шишенце со цуцла големина S

  430 ден Купи ONLINE +

Showing 1–16 of 29 results