- 30%

ONLINE РАСПРОДАЖБА

*** Бесплатна испорака за купени 3 производи

 • , Coverderm

  COVERDERM Perfect Face, 30мл

  1,290 ден 900 ден ИЗБЕРИ ОПЦИЈА +, Coverderm
 • , Coverderm

  COVERDERM Concealer, 6гр

  790 ден 550 ден ИЗБЕРИ ОПЦИЈА +, Coverderm
 • , Coverderm

  COVERDERM Compact Powder, 10гр

  1,090 ден 760 ден ИЗБЕРИ ОПЦИЈА +, Coverderm
 • , Coverderm

  COVERDERM Skin Protector – Make Up Base, 50мл

  1,190 ден 830 ден Купи ONLINE +, Coverderm
 • , Coverderm

  COVERDERM Perfect Legs, 50мл

  1,290 ден 900 ден ИЗБЕРИ ОПЦИЈА +, Coverderm
 • , Coverderm

  COVERDERM Classic, 15мл

  1,090 ден 760 ден ИЗБЕРИ ОПЦИЈА +, Coverderm
 • , Coverderm

  COVERDERM Perfect Legs Fluid, 75мл

  1,190 ден 830 ден ИЗБЕРИ ОПЦИЈА +, Coverderm

- 30%

на цела колекција

COVERDERM

MILANO

Coverderm Camouflage Products се уникатна make-up линија позната по можноста ефикасно да прикријат поголеми и помали кожни имперфекции на лицето и телото. Coverderm е маркет лидер кога станува збор за создавањето на онаа “невидлива” промена кон блескава убавина кај милиони жени, а со тоа секако допринесува и кон самодовербата и среќното чувство во нивните животи.

Уникатен и водоотпорен. За секојдневна перфекција, вежбање и капење. Погоден за мали кожни имперфекции и дисколорации, акни, сончеви и старечки дамки, витилиго.

РОК: 24 месеци по отварање

Бесплатна испорака за купени минимум три било кои COVERDERM производи

Уникатен и водоотпорен. За секојдневна перфекција, вежбање и капење. Погоден за мали кожни имперфекции и дисколорации, акни, сончеви и старечки дамки, витилиго.

РОК: 24 месеци по отварање

Бесплатна испорака за купени минимум три било кои COVERDERM производи

Одличен concealer кој ги прикрива темните кругови и фини линии окулу очите, овозможувајки светол и свеж изглед!

РОК: 24 месеци по отварање

Бесплатна испорака за купени минимум три било кои COVERDERM производи

Одличен concealer кој ги прикрива темните кругови и фини линии окулу очите, овозможувајки светол и свеж изглед!

РОК: 24 месеци по отварање

Бесплатна испорака за купени минимум три било кои COVERDERM производи

Единствениот makeup за лице идеален за сериозни кожни имперфекции и дисколорации, ангиоми, изгореници и лузни.

РОК: 24 месеци по отварање

Бесплатна испорака за купени минимум три било кои COVERDERM производи

Единствениот makeup за лице идеален за сериозни кожни имперфекции и дисколорации, ангиоми, изгореници и лузни.

РОК: 24 месеци по отварање

Бесплатна испорака за купени минимум три било кои COVERDERM производи

Прилично лесен, крем со фина текстура која се апцлицира како слој под COVERDERM Classic или COVERDERM Perfect Face makeup.

РОК: 24 месеци по отварање

Бесплатна испорака за купени минимум три било кои COVERDERM производи

Прилично лесен, крем со фина текстура која се апцлицира како слој под COVERDERM Classic или COVERDERM Perfect Face makeup.

РОК: 24 месеци по отварање

Бесплатна испорака за купени минимум три било кои COVERDERM производи

Кадифена компактна пудра специјално формулирана за да ги задоволи потребите на сите три видови кожа. Избери нормална, сува и чувствителна, или масна склона кон акни за да го осветлиш својот тен.

РОК: 24 месеци по отварање

Бесплатна испорака за купени минимум три било кои COVERDERM производи

Кадифена компактна пудра специјално формулирана за да ги задоволи потребите на сите три видови кожа. Избери нормална, сува и чувствителна, или масна склона кон акни за да го осветлиш својот тен.

РОК: 24 месеци по отварање

Бесплатна испорака за купени минимум три било кои COVERDERM производи

Makeup дизајниран да прикрие промени, како што се варикозни вени, флебити и стрии, на високи температури или во морска вода. Водоотпорен 100%, не се размачкува, и не ги затвара порите преку цел период од 24 часа.

РОК: 24 месеци по отварање

Бесплатна испорака за купени минимум три било кои COVERDERM производи

Makeup дизајниран да прикрие промени, како што се варикозни вени, флебити и стрии, на високи температури или во морска вода. Водоотпорен 100%, не се размачкува, и не ги затвара порите преку цел период од 24 часа.

РОК: 24 месеци по отварање

Бесплатна испорака за купени минимум три било кои COVERDERM производи

Водоотпорен makeup за нозе! Овој револуционерен водоотпорен make-up за нозе е погоден за капење и перфектно прикрива било какви промени или имперфекции на нозете и телото, како што се варикозни вени, стрии, флебити, витилиго, лузни, изгореници, темни дамки, дамки од сонце, младежи, модринки и тетоважи.

РОК: 24 месеци по отварање

Бесплатна испорака за купени минимум три било кои COVERDERM производи

Водоотпорен makeup за нозе! Овој револуционерен водоотпорен make-up за нозе е погоден за капење и перфектно прикрива било какви промени или имперфекции на нозете и телото, како што се варикозни вени, стрии, флебити, витилиго, лузни, изгореници, темни дамки, дамки од сонце, младежи, модринки и тетоважи.

РОК: 24 месеци по отварање

Бесплатна испорака за купени минимум три било кои COVERDERM производи

MADE IN ITALY

by Farmeco SA International

COVERDERM

Пријави сѐ тука за COVERDERM новости, попусти и совети на мејл!

COVERDERM

Пријави сѐ тука за COVERDERM новости, попусти и совети на мејл!

COVID-19 поради актуелната ситуација, можно е благо пролонгирање на процесирањето и/или испораката на нарачките. Работиме да ги исполниме во најкус можен рок и редовно известуваме
0