☀️🏖️🥥🌴🌺 КОЛЕКТИВЕН ОДМОР: Драги клиенти, во овој момент тимот на Kiwi.mk е на заслужен колективен одмор. Нарачката која ја правите во овој момент ќе биде испорачана во четврток 18ти август. Нарачката ќе биде резервирана за Вас до испораката. Со почит, К тим ☀️🏖️🥥🌴🌺
Моја нарачка
Сешуте немате нарачка

Looks like you haven't made a choice yet.