Испорака во Скопје

Испорака во Скопје вршиме следниот ден по нарачката. Испорака во Скопје чини 45 денари *.  Јавуваме телефонски пред испорака на врата.

*  освен ако е наведено декa испораката е бесплатна за конкретниот производ.

Испорака вон Скопје

Надвор од Скопје испорачуваме преку нашата партнер компанија “ЕЛС ПОШТА”.

Испораката надвор од Скопје чини 100 денари. Испораката е помеѓу 24 и 48 часа. Службата “ЕЛС ПОШТА” јавува телефонски пред испорака на врата.

Испорака во Скопје правиме истиот ден за нарачките реализирани до 10ч. Во спротивно испорачуваме следниот ден. Испораката вон Скопје е +1 ден. Цена на испорака во Скопје е 45 денари, вон Скопје е 100 денари. Поради мерките за здравствена безбедност што се во сила за заштита на нашите вработени, може да се случи благо доцнење со испораката надвор од Скопје. Благодарни сме за вашето трпение.
0
    Моја нарачка
    Empty CartСеуште немаш нарачка