УСПЕШНО!

Фактура испратена на EMAIL. Доставувач јавува пред достава.
Контактирај нѐ за прашања поврзани со испораката, и за секакви други 🙂
ИСПОРАКА во Скопје правиме истиот ден за нарачките реализирани до 10ч. Во спротивно испорачуваме следниот ден. Испораката вон Скопје е +1 ден. Цена на испорака во Скопје е 45 денари, вон Скопје е 100 денари.