Kiwi постои за ниски цени

...и малку од малку да го олесни денот

846199_save_512x512

Магацински цени на сите производи.

Така е. Ние работиме на големо па такви се и нашите цени, големопродажни. Овој пристап ни крати нам трошци, па затоа можеме ние да кратиме цени. Некаде повеќе, некаде помалку. Постојано намалуваме цени.
Редовните акции се дополнителни намалувања на магацинските цени. Биди во тек!
Artboard 1Delivery guy 3

Kiwi лична достава на рака.

Токму така, нарачката ја достсвуваме следниот ден. Некој од нашите вешти kiwi доставувачи ќе ти јават и достават. Дискретно спакувана на рака. Дома или на работа. Некои производи носат бесплатна достава за целата нарачка. За сите останати личната достава чини 45 денари.
***Надвор од Скопје достава правиме преку нашите партнери "Карго Експрес" и чини 100 денари. Недела и државни празници не доставуваме.
Artboard 1Warehouse clipart

Сите производи на клик до тебе.

Цел магацин производи на дланка. Широк асортиман премиум производи. Секој производ на клик до тебе. Одлична прегледност. Брз, лесен и сигурен начин.
Постојано додаваме нови брендови и производи. Биди во тек!
***Групирај повеќе производи во една нарачка за повеќе да се исплати.

Сеуште радознал/a?