[wp_viber_contact_button enable_button=’show’ enable_desktop=’show’ enable_mobile=’show’ button_template=’template-1′ button_color=’#8224e3′ icon_color=’#81d742′ contact_number=’+38970262771′ button_location=’bottom_right’ button_enable_text=’show’ button_text=” text_position=’first’]

ИЗВЕСТУВАЊЕ: поради зголемениот обем на работа, можно е испораката да доцни, но не повеќе од еден ден. Јавуваме пред испорака во било кој случај.       ИЗВЕСТУВАЊЕ: поради зголемениот обем на работа, можно е испораката да доцни, но не повеќе од еден ден. Јавуваме пред испорака во било кој случај.
0