slidertest

Explore Top Brands

MEDELA NEW Breast shells – Школки за заштита на разранети брадавици

MEDELA NEW Breast shells – Школки за заштита на разранети брадавици

By Kiwi.mk | 14/06/2022

МЕКИ, флексибилни: мека, цврста силиконска позадина се чувствува удобно на чувствителна кожа ДИЗАЈНИРАНИ СПЕЦИФИЧНО ДА ПОМОГАТ СО БОЛНИ, РАМНИ ИЛИ ПРЕВРТЕНИ БРАДАВИЦИ: Дупките за вентилација овозможуваат кожата да дише, промовирајќи заздравување МОЖЕ ДА СЕ НОСИ ЦЕЛ ДЕН ПОМЕЃУ ДОЕЊЕ: Флексибилен, за прилагодување на обликот на вашите гради НИЗОК ПРОФИЛ: Изгледајте природно под облеката SoftShells™ помагаат […]

Medela – NEW Milk collection shells- Школки за собирање мајчино млеко

Medela – NEW Milk collection shells- Школки за собирање мајчино млеко

By Kiwi.mk | 14/06/2022

Медела собирните школки се решение за големо истекување Мекa силиконскa позадина за удобно вклопување Поддршка за мајката која дои а која има истекување Може да се носи со градник Medela Некои мајки може да доживеат истекување на млеко за време или помеѓу сесиите за доење. Школките Medela Breast Milk Collection се дизајнирани да се справуваат […]

FAZZINI   F-40 СУКЦИОНА ПУМПА (SUCTION PUMP)

FAZZINI F-40 СУКЦИОНА ПУМПА (SUCTION PUMP)

By Kiwi.mk | 14/06/2022

• ПРЕНОСНА СУКЦИОНА МАШИНА ЗА ПОМАЛА ХИРУРШКА, ПОСТОХИРУРСКИ ТРЕТМАНИ, БОЛНИЧКА УПОТРЕБА. АНТИШОК ФУРТИЈА, ЛЕСНО, ЛЕСНО ЗА НОСЕЊЕ И ОДРЖУВАЊЕ ЧИСТО. ИСПОБРАНИ СО 1 LT. ТЕГНА СТЕРИЛИЗИРА, СО ВЕНТИЛ ЗА ПРЕЛЕКУВАЊЕ. КОМПЛЕТ СО РЕГУЛАТОР НА ВСУКУВАЊЕ, ВАКУУМНОМЕРОТ, ФИЛТЕР ЗА ЕКОТНА УПОТРЕБА И СЕТ ЦЕВКИ. • ДИМЕНЗИИ: 22,5 X 37 X 25CM. Шифра: F-40.00 Должина: 22,50 см […]

FAZZINI  F-18 СУКЦИОНА ПУМПА (SUCTION PUMP)

FAZZINI F-18 СУКЦИОНА ПУМПА (SUCTION PUMP)

By Kiwi.mk | 14/06/2022

• ПРЕНОСНА МАШИНА ЗА СУКЦИЈА ЗА ПОМАЛА ХИРУРШКА, ПОСТРАХЕОТОМИЈА И ДОМАШНА УПОТРЕБА. АНТИШОК ФУРТИЈА, ЛЕСНО, ЛЕСНО ЗА НОСЕЊЕ И ОДРЖУВАЊЕ ЧИСТО. ИСПОБРАНИ СО 1 LT. ТЕГНА СТЕРИЛИЗИРА, СО ВЕНТИЛ ЗА ПРЕЛЕКУВАЊЕ. КОМПЛЕТ СО РЕГУЛАТОР НА ВСУКУВАЊЕ, ВАКУУМНОМЕРОТ, ФИЛТЕР ЗА ЕКОТНА УПОТРЕБА И СЕТ ЦЕВКИ. • ДИМЕНЗИИ: 19 X 30 X 16CM. Шифра: F-18.00 Должина: 19.00CM […]

OTOSTICK BABY(KOREKCIJA USI)X1

OTOSTICK BABY(KOREKCIJA USI)X1

By Kiwi.mk | 30/04/2022

Kiwi.mk е онлајн продавница со избрани брендови и секојдневни есенцијали. Купувај онлајн.

HYSAN MAST ZA NOS 5 G.

HYSAN MAST ZA NOS 5 G.

By Kiwi.mk | 30/04/2022

Kiwi.mk е онлајн продавница со избрани брендови и секојдневни есенцијали. Купувај онлајн.

VULVOVAGI SPRAY 20 ML.

VULVOVAGI SPRAY 20 ML.

By Kiwi.mk | 30/04/2022

Kiwi.mk е онлајн продавница со избрани брендови и секојдневни есенцијали. Купувај онлајн.

ROSAL HIDRASOFT KREM 250ML

ROSAL HIDRASOFT KREM 250ML

By Kiwi.mk | 30/04/2022

Kiwi.mk е онлајн продавница со избрани брендови и секојдневни есенцијали. Купувај онлајн.

HYSAN CARE SPRAY 20 ML.NASAL

HYSAN CARE SPRAY 20 ML.NASAL

By Kiwi.mk | 30/04/2022

Kiwi.mk е онлајн продавница со избрани брендови и секојдневни есенцијали. Купувај онлајн.

XALURON VAG.SUPP. 10 X 5 MG

XALURON VAG.SUPP. 10 X 5 MG

By Kiwi.mk | 30/04/2022

Kiwi.mk е онлајн продавница со избрани брендови и секојдневни есенцијали. Купувај онлајн.