Дијабет

Showing all 22 results

 • Диабил капсули, 30

  Диабил капсули, 30

  360 ден Купи ONLINE +
 • One Touch Ultra Ленти за Мерење на Шеќер, 50

  One Touch Ultra Ленти за Мерење на Шеќер, 50

  1,405 ден Продадено! Извести ме
 • ESI Noglic таблети, 30

  ESI Noglic таблети, 30

  293 ден Купи ONLINE +
 • Diethon Мед за Дијабетичари, 450г

  Diethon Мед за Дијабетичари, 450г

  408 ден Купи ONLINE +
 • Protect Цимет таблети, 30

  Protect Цимет таблети, 30

  259 ден Продадено! Извести ме
 • Масло од ѓумбир, неразредено. 10 мл.

  Масло од ѓумбир, неразредено. 10 мл.

  548 ден Купи ONLINE +
 • Natreen Classic таблети, 500

  Natreen Classic таблети, 500

  244 ден Продадено! Извести ме
 • Diamant Засладувач, 500г

  Diamant Засладувач, 500г

  169 ден Продадено! Извести ме
 • Health Aid GlucoBate таблети, 60

  HealthAid GlucoBate таблети, 60

  1,140 ден Купи ONLINE +
 • Sugarel Засладувач таблети, 1200

  Krüger Sugarel Засладувач таблети, 1200

  90 ден Продадено! Извести ме
 • Масло од црно семе, неразредено. 125 мл.

  Масло од црно семе, неразредено. 125 мл.

  401 ден Купи ONLINE +
 • One Touch Ultra Soft Ланцети за Мерење на Шеќер, 100

  One Touch Ultra Soft Ланцети за Мерење на Шеќер, 100

  283 ден Продадено! Извести ме
 • Accu-Chek Ланцети за Мерење на Шеќер, 200

  Accu-Chek Ланцети за Мерење на Шеќер, 200

  1,481 ден Купи ONLINE +
 • Medising Ланцети за Мерење на Шеќер, 50

  Medisign Ланцети за Мерење на Шеќер, 50

  940 ден Купи ONLINE +
 • One Touch Select Plus, ленти за мерење шеќер, 50

  1,305 ден Купи ONLINE +
 • Health Aid Diaglucoforte таблети, 60

  HealthAid Diaglucoforte таблети, 60

  1,051 ден Купи ONLINE +
 • Good Nature Миртилин Микс Чајна Мешавина за Дијабетичари, 20

  Good Nature Миртилин Микс Чајна Мешавина за Дијабетичари, 20

  51 ден Купи ONLINE +
 • Stevia Zero Cal Природен Засладувач таблети, 100

  Stevia Zero Cal Природен Засладувач таблети, 100

  219 ден Продадено! Извести ме
 • Good Nature Миртилин Микс Чајна Мешавина за Дијабетичари, 100г

  Good Nature Миртилин Микс Чајна Мешавина за Дијабетичари, 100г

  54 ден Купи ONLINE +
 • Салеп во Прав кесички, 4

  Doctor’s Салеп во Прав кесички, 4

  135 ден Купи ONLINE +
 • Stevia Zero Cal Природен Засладувач таблети, 500

  Stevia Zero Cal Природен Засладувач таблети, 500

  390 ден Купи ONLINE +
 • One Touch Select Ленти за Мерење на Шеќер, 50

  One Touch Select Ленти за Мерење на Шеќер, 50

  1,172 ден Продадено! Извести ме

Showing all 22 results