Медицински Апарати

Showing 1–52 of 75 results

 • Bokang Дигитален Апарат за Мерење на Притисок

  Bokang Дигитален Апарат за Мерење на Притисок

  1,480 ден Продадено! Извести ме
 • Philips Opti Chamber Diamond Инхалатор со Маска

  Philips Opti Chamber Diamond Инхалатор со Маска

  1,403 ден Продадено! Извести ме
 • Sendo Economy Апарат за мерење притисок (надлактица)

  Sendo Economy Апарат за мерење притисок (надлактица)

  2,963 ден Купи ONLINE +
 • Omron RS2 Aпарат за мерење притисок (зглоб)

  Omron RS2 Aпарат за мерење притисок (зглоб)

  3,759 ден Купи ONLINE +
 • Phillips Lite Touch Маска за инхалатор, 1-5 год возраст

  728 ден Купи ONLINE +
 • Bil-ol Капки за Инхалација со Инхалатор

  Bil-ol Капки за Инхалација со Инхалатор

  295 ден Продадено! Извести ме
 • AEG BMG 5610 Аапрат за мерење притисок (зглоб)

  AEG BMG 5610 Аапрат за мерење притисок (зглоб)

  1,345 ден Продадено! Извести ме
 • Omron IQ-142 Professional Професионален апарат за мерење притисок (надлактица)

  Omron IQ-142 Professional Професионален апарат за мерење притисок (надлактица)

  12,385 ден Продадено! Извести ме
 • AURON HL-888UA Апарат за мерење на притисок (зглоб)

  AURON HL-888UA Апарат за мерење на притисок (зглоб)

  2,332 ден Продадено! Извести ме
 • Auron Easy LS 808 - Апарат за мерење притисок (Надлактица)

  Auron Easy LS 808 – Апарат за мерење притисок (Надлактица)

  3,777 ден Купи ONLINE +
 • Auron CLASSIC - Анероиден мерач притисок (Надлактица)

  Auron CLASSIC – Анероиден мерач притисок (Надлактица)

  1,030 ден Продадено! Извести ме
 • Microlife Апарат за мерење притисок полуавтоматски (Надлактица)

  1,841 ден Продадено! Извести ме
 • Omron Mit Elite Aпарат за мерење притисок (надлактица)

  Omron Mit Elite Aпарат за мерење притисок (надлактица)

  5,805 ден Продадено! Извести ме
 • AURON HL-168Fv Апарат за мерење на притисок (надлактица)

  AURON HL-168Fv Апарат за мерење на притисок (надлактица)

  1,979 ден Продадено! Извести ме
 • Microlife AG1 20 Апарат за мерење притисок (Надлактица)

  1,112 ден Купи ONLINE +
 • Prizma Адаптер за Медицински Апарати

  Prizma Адаптер за Медицински Апарати

  918 ден Купи ONLINE +
 • Sendo SMART Апарат за мерење притисок (зглоб)

  Sendo SMART Апарат за мерење притисок (зглоб)

  3,559 ден Продадено! Извести ме
 • Visocor HМ 50 Аапрат за мерење притисок (зглоб)

  2,811 ден Купи ONLINE +
 • Philips Infrared Резервна Сијалица

  Philips Infrared Резервна Сијалица

  673 ден Продадено! Извести ме
 • Geratherm Tensio Control Апарат за мерење притисок (зглоб)

  1,809 ден Купи ONLINE +
 • Medisign

  Medisign MS2 Ленти за мерење шеќер во крв, 50

  565 ден Купи ONLINE +
 • Omron R6 Aпарат за мерење притисок (зглоб)

  Omron R6 Aпарат за мерење притисок (зглоб)

  5,474 ден Продадено! Извести ме
 • San Sebastian Керамички Инхалатор со Хималајска Сол за Респираторни Заболувања

  San Sebastian Керамички Инхалатор со Хималајска Сол за Респираторни Заболувања

  1,085 ден Купи ONLINE +
 • Geratherm Адаптер за апарат за мерење притисок

  Geratherm Адаптер за апарат за мерење притисок

  885 ден Продадено! Извести ме
 • Geratherm Desktop Апарат за мерење притисок (надлактица)

  2,459 ден Продадено! Извести ме
 • Omron М1 Aпарат за мерење притисок (надлактица)

  Omron М1 Aпарат за мерење притисок (надлактица)

  3,441 ден Продадено! Извести ме
 • Bokang Infrared Forehead Топломер за Чело

  Bokang Infrared Forehead Топломер за Чело

  4,523 ден Купи ONLINE +
 • AURON TMB 1117 – Апарат за мерење на притисок

  AURON TMB 1117 – Апарат за мерење на притисок

  2,060 ден Продадено! Извести ме
 • Visocor ОМ 50 Аапрат за мерење притисок (надлактица)

  2,811 ден Продадено! Извести ме
 • Bokang Апарат за Мерење на Притисок со Живин Столб

  Bokang Апарат за Мерење на Притисок со Живин Столб

  2,421 ден Купи ONLINE +
 • PICONEB инхалатор за деца и возрасни (небулизер)

  2,355 ден Купи ONLINE +
 • Geratherm Active Control Апарат за мерење притисок (зглоб)

  Geratherm Active Control Апарат за мерење притисок (зглоб)

  2,111 ден Продадено! Извести ме
 • Geratherm Med Control Апарат за мерење притисок (надлактица)

  2,682 ден Продадено! Извести ме
 • Microlife W90 Апарат за мерење притисок (зглоб)

  Microlife W90 Апарат за мерење притисок (зглоб)

  3,664 ден Продадено! Извести ме
 • Geratherm Clinic Дигитален Топломер

  Geratherm Clinic Дигитален Топломер

  168 ден Продадено! Извести ме
 • Bokang Dual Head Стетоскоп

  Bokang Dual Head Стетоскоп

  1,560 ден Купи ONLINE +
 • Omron М6 Comfort Апарат за мерење притисок (надлактица)

  Omron М6 Comfort Апарат за мерење притисок (надлактица)

  5,187 ден Продадено! Извести ме
 • Microlife AG1 30 Апарат за мерење притисок (Надлактица)

  Microlife AG1 30 Апарат за мерење притисок (Надлактица)

  1,112 ден Купи ONLINE +
 • Sendo класичен свингоманометар (надлактица)

  Sendo класичен свингоманометар (надлактица)

  1,180 ден Купи ONLINE +
 • Geratherm Daisy Color Fever Control Топломер Цуцла за Бебе

  Geratherm Daisy Color Fever Control Топломер Цуцла за Бебе

  505 ден Продадено! Извести ме
 • Bokang Апарат за Мерење на Притисок со Течни Кристали

  Bokang Апарат за Мерење на Притисок со Течни Кристали

  2,663 ден Купи ONLINE +
 • Omron M7 INTELLI IT Aпарат за мерење притисок (надлактица)

  5,352 ден Купи ONLINE +
 • AEG 5612 Аапрат за мерење притисок (надлактица)

  AEG 5612 Аапрат за мерење притисок (надлактица)

  2,152 ден Продадено! Извести ме
 • Ultrasonic Nebulizer Home Type Инхалатор

  Hikoneb Ultrasonic Nebulizer Home Type Инхалатор

  4,400 ден Купи ONLINE +
 • Philips Opti Chamber Diamond Инхалатор

  Philips Opti Chamber Diamond Инхалатор

  947 ден Продадено! Извести ме
 • Forecare SE 7000 Апарат за мерење притисок (надлактица)

  Forecare SE 7000 Апарат за мерење притисок (надлактица)

  2,132 ден Продадено! Извести ме
 • Quiko Strict Дигитален Топломер

  Quiko Strict Дигитален Топломер

  367 ден Продадено! Извести ме
 • Omron M3 Comfort Апарат за мерење притисок (надлактица)

  Omron M3 Comfort Апарат за мерење притисок (надлактица)

  4,206 ден Купи ONLINE +
 • Sendo ADVANCE 3 Апарат за мерење притисок (надлактица)

  Sendo ADVANCE 3 Апарат за мерење притисок (надлактица)

  4,352 ден Купи ONLINE +
 • Philips InnoSpire Essence Инхалатор

  Philips InnoSpire Essence Инхалатор

  2,970 ден Продадено! Извести ме
 • Bokang Автоматски Дигитален Апарат за Мерење на Притисок

  Bokang Автоматски Дигитален Апарат за Мерење на Притисок

  1,628 ден Купи ONLINE +
 • Omron R7 Comfort Апарат за мерење притисок (зглоб)

  Omron R7 Comfort Апарат за мерење притисок (зглоб)

  7,162 ден Купи ONLINE +

Showing 1–52 of 75 results