субвенција subvencija

Напомена: субвенцијата од 20% важи за инхалатор од било кој бренд купен на онлајн продавницата kiwi.mk. Субвенцијата се реализира пред самата наплата на производот како одбиток во вредност од  20% од цената на производот. Избери инхалатор подолу и внеси купон код FOND20 пред наплата. Со секоја реализирана субвенција следува бесплатно пакување физиолошки раствор за инхалација (стерилна солена вода).

20% субвенции за купен инхалатор - небулизер

* + бесплатен физиолошки раствор (солена вода) - 100мл

Почитувани

поради значителната загаденост на воздухот и актуелната сезона на респираторни инфекции, субвенционираме 20% од цената за купен инхалатор. 

 *субвенцијата важи од 27.11.19 до потрошување на залихите

Аплицирај купон код: FOND20  пред наплата

Испорака до врата

СПОДЕЛИ ГО ПРОМО КОДОТ

Субвенционирањето на инхалатори за деца и возрасни се спроведува со цел истите да бидат подостапни во периодот кога се најпотребни. 

Апелираме, доколку сте во можност, да го споделите ова известување како би го искористиле што е можно повеќе сограѓани.

 

Сподели сега:

Или едноставно копирај го следниот линк:

Омилените производи, до врата 👌

Го добивте ова известување како препорака од пријател со цел иницијативата за субвенционирање на купен инхалатор (небулизер) ја искористат што е можно повеќе сограѓани.

© 2019 kiwi.mk | НАРАЧУВАЈ ONLINE

субвенција subvencija

Напомена: субвенцијата од 20% важи за инхалатор од било кој бренд купен на онлајн продавницата kiwi.mk. Субвенцијата се реализира пред самата наплата на производот како одбиток во вредност од  20% од цената на производот. Избери инхалатор подолу и внеси купон код FOND20 пред наплата. Со секоја реализирана субвенција следува бесплатно пакување физиолошки раствор за инхалација (стерилна солена вода).

20% субвенции за купен инхалатор - небулизер

* + бесплатен физиолошки раствор (солена вода) - 100мл

Почитувани

поради значителната загаденост на воздухот и актуелната сезона на респираторни инфекции, субвенционираме 20% од цената за купен инхалатор. 

 *субвенцијата важи од 27.11.19 до потрошување на залихите

Аплицирај купон код: FOND20  пред наплата

Испорака до врата

СПОДЕЛИ ГО ПРОМО КОДОТ

Субвенционирањето на инхалатори за деца и возрасни се спроведува со цел истите да бидат подостапни во периодот кога се најпотребни. 

Апелираме, доколку сте во можност, да го споделите ова известување како би го искористиле што е можно повеќе сограѓани.

 

Сподели сега:

Или едноставно копирај го следниот линк:

Омилените производи, до врата 👌

Го добивте ова известување како препорака од пријател со цел иницијативата за субвенционирање на купен инхалатор (небулизер) ја искористат што е можно повеќе сограѓани.

© 2019 kiwi.mk | НАРАЧУВАЈ ONLINE

COVID-19 поради актуелната ситуација, можно е благо прологнирање на процесирањето и/или испораката на нарачките. Работиме да ги исполниме во најкус можен рок и редовно известуваме