Добродојдовте на безбедносниот платежен портал на Халкбанк АД Скопје

Плаќање

, gateway test
@@allhiddenparams@@

Плаќањето е овозможено преку платежниот портал на HALKBANK AD Skopje согласно актуелните безбедносни стандарди за онлајн трансакции и заштита на лични податоци.

COVID-19 поради актуелната ситуација, можно е благо пролонгирање на процесирањето и/или испораката на нарачките. Работиме да ги исполниме во најкус можен рок и редовно известуваме
0