Untitled 5.001
Untitled 5.001

Токму така. Добиваш 100 денари за секоја нарачка направена по твоја препорака. Бројот на препораки и нарачки ти е неограничен. На пример, доколку исполниш 20 нарачки, добиваш 2,000 денари вредносен ваучер да купиш што сакаш на kiwi.mk, без било каква доплата.

 

Но да знаеш...не добиваш само ти, туку и лицето на кого препорачуваш, односно лицето кое нарачува, затоа што со твојата препорака цената на прирачникот е со 100 денари пониска, односно ќе чини 390 денари наместо регуларната цена од 490 денари.

 

Учеството е едноставно! Прати го овој линк https://kiwi.mk/preporaka на сите што ги познаваш што очекуваат или имаат ново бебенце, како твоја препорака. На линкот има информации за прирачникот и можност за нарачка со попуст.

 

Потоа, контактирај не по мејл или месенџер за да ги преброиме нарачките направени по твоја препорака и ќе ти пратиме вредносен ваучер веднаш.  Толку е едноставно.

 

Можеш да препорачуваш уште веднаш преку следниве копчиња, или едноставно копирај и прати го овој линк: https://kiwi.mk/preporaka

Дополнително, можеш и да го споделиш линкот  и на Facebook, во група или на сопствениот зид, со назнака да го наведат твоето име при нарачка.

 

Благодариме и имај пријатен ден 🙂

 

Kiwi team

Испорака во Скопје правиме истиот ден за нарачките реализирани до 10ч. Во спротивно испорачуваме следниот ден. Испораката вон Скопје е +1 ден. Цена на испорака во Скопје е 45 денари, вон Скопје е 100 денари. Поради мерките за здравствена безбедност што се во сила за заштита на нашите вработени, може да се случи благо доцнење со испораката надвор од Скопје. Благодарни сме за вашето трпение.
0
    Моја нарачка
    Empty CartСеуште немаш нарачка