Информации за испораката

Вршиме лична испорака до врата следниот ден по нарачката, дома или на работно место.

Доставувач јавува телефонски пред испораката

Испорака во Скопје чини 45 денари.

Испорака надвор од Скопје чини 100 денари, праќаме по Карго Експрес

 
 

Постави прашање на info@kiwi.mk

 
ИЗВЕСТУВАЊЕ: поради зголемениот обем на работа, можно е испораката да доцни, но не повеќе од еден ден. Јавуваме пред испорака во било кој случај.       ИЗВЕСТУВАЊЕ: поради зголемениот обем на работа, можно е испораката да доцни, но не повеќе од еден ден. Јавуваме пред испорака во било кој случај.
0