Kiwi customer support

Притисни и пиши на:
Притисни и пиши на:

или, клик и пиши на следната адреса: info@kiwi.mk

ИСПОРАКА во Скопје правиме истиот ден за нарачките реализирани до 10ч. Во спротивно испорачуваме следниот ден. Испораката вон Скопје е +1 ден. Цена на испорака во Скопје е 45 денари, вон Скопје е 100 денари.
0