avene_logo

Омилените Skin Care производи низ аптеките во Франција

Редовна нега

Maintenance

Daily Essentials

ЗА СИТЕ ТИПОВИ КОЖА

Специјализирана секојдневна нега која ја обновува природната рамнотежа на кожата. Збогатена со Avène Thermal Spring Water ја смирува и омекнува кожата.

Sun Care

ЗА НОРМАЛНА И ОСЕТЛИВА КОЖА

Заштита со широк спектар SPF 50+ за лице и тело која содржи неиритирачки хемиски филтри кои ги апсорбираат и дисперзираат UVA/UVB зраците. Збогатн со моќен антиоксиданс, како и познатата Avène Thermal Spring Water е соодветна за сите типови кожа.

Skin Recovery

УРАМНОТЕЖУВА ИРИТИРАНА КОЖА

Наменет за хиперсензитивна кожа. Ја пружа потребната заштита со производи кои содржат минимално количество на сосјтојки за најдобра толеранција.

Artboard 1avene badge

Avene Eau Thermale

Со преку 270 години експертиза во грижата за чувствителна кожа Avène ужива доверба буквално кај милиони корисници ширум светот. Во срцето на брендот е Avène Thermal Spring Water, природен извор со смирувачки ефект за кожата познат по своите бесценети својства уште од 1743 година, е клинички докажан во преку 300 ригорозни испитувања дека ја негува, омекнува и смирува кожата.

Најпродавани

Најпродавани

CLEANANCE

Гел за миење

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

HYDRANCE OPTIMALE

Хидратација

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

TRIACNÉAL EXPERT

Емулзија за акни

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

XERACALM A.D.

Крема за релипидација

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Dedicated to Sensitive Skin

________________________

DERMATOLOGIST RECOMMENDED WORLDWIDE HYPOALLERGENIC • NON-COMEDOGENIC

avene_logo
'
COVID-19 поради актуелната ситуација, можно е благо прологнирање на процесирањето и/или испораката на нарачките. Работиме да ги исполниме во најкус можен рок и редовно известуваме
0