Kiwi.mk ги испорачува вашите производи до врата! Уредно и ефикасно без да ви биде вам дополнителна обврска. Испораката во Скопје ја вршиме ние со нашите брзи и насмеани доставувачи, додека испораката вон Скопје ја вршиме преку нашата партнер компанија КАРГО Експрес. 


Колку чини достава? 

Освен кога е наведено дека доставата е бесплатна за производот, испораката во Скопје чини 45 денари.

Испорака вон Скопје чини 100 денари за Карго експрес. 


Кога ќе ја добијам нарачаката?

Во Скопје: испораката ќе биде истиот ден доколку нарачката е направена до 12ч напладне, и следниот ден доколку нарачката е направена по 12ч.


Вон Скопје: испораката ќе биде испратедна по карго истиот ден доколку нарачката е направена до 12ч напладне, а тоа значи дека следниот ден ќе биде кај тебе. Нарачките по 12ч ги испраќаме следниот ден по карго, а тоа значи дека ќе ги добиете ден потоа. 


Контакт

За прашања кликни на   info@kiwi.mk или на месенџер кликни тука  ТУКА

🙂 ќе се потрудиме да одговориме веднаш  


 
COVID-19 поради актуелната ситуација, можно е благо пролонгирање на процесирањето и/или испораката на нарачките. Работиме да ги исполниме во најкус можен рок и редовно известуваме
0