Product Description

This full spectrum of digestive enzymes helps digest protein, carbohydrates and fats.Unique formula containing the enzymes papain, bromelain, lipase, amylase,lactase and cellulase.

Directions

Adults: Take 1 caplet 3 times daily with a meal. For prolonged use, consult a health care practitioner.

Serving Size

3 caplets daily

Quantity

90 caplets

 
 

Alpha-Amylase 

(Aspergillus oryzae, whole)

50 mg/1,500 FCC DU

Bromelain 

(Ananas comosus, stem)

30 mg/7,200 FCC MCU

Cellulase 

(Trichoderma longibrachiatum, whole)

15 mg/300 FCC CU

Lactase 

(Aspergillus niger, whole)

30 mg/30.75 FCC ALU

Lipase 

(Aspergillus niger, whole)

30 mg/32 FCC LU

Papain 

(Carica papaya, fruit)

50 mg/900,000 FCC PU

 
 

Kiwi.mk ги испорачува вашите производи до врата! Уредно и ефикасно без да ви биде вам дополнителна обврска. Испораката во Скопје ја вршиме ние со нашите брзи и насмеани доставувачи, додека испораката вон Скопје ја вршиме преку нашата партнер компанија КАРГО Експрес. 


Колку чини достава? 

Освен кога е наведено дека доставата е бесплатна за производот, испораката во Скопје чини 45 денари.

Испорака вон Скопје чини 100 денари за Карго експрес. 


Кога ќе ја добијам нарачаката?

Во Скопје: испораката ќе биде истиот ден доколку нарачката е направена до 12ч напладне, и следниот ден доколку нарачката е направена по 12ч.


Вон Скопје: испораката ќе биде испратедна по карго истиот ден доколку нарачката е направена до 12ч напладне, а тоа значи дека следниот ден ќе биде кај тебе. Нарачките по 12ч ги испраќаме следниот ден по карго, а тоа значи дека ќе ги добиете ден потоа. 


Контакт

За прашања кликни на   info@kiwi.mk или на месенџер кликни тука  ТУКА

🙂 ќе се потрудиме да одговориме веднаш  


 
COVID-19 поради актуелната ситуација, можно е благо пролонгирање на процесирањето и/или испораката на нарачките. Работиме да ги исполниме во најкус можен рок и редовно известуваме
0